La Regidoria de Cultura juntament amb el Museu del Mar va presentar la II Convocatòria pública per a la presentació de projectes d’arts plàstiques i/o mostres d’interès artístic per a la seua exhibició en les Sales d’Exposicions del Museu del Mar el passat mes d’agost. El 16 d’octubre va finalitzar el termini de presentació, que ens ha deixat 16 projectes que han de ser avaluats per part dels doctors en Belles Arts.

“La convocatòria ha tingut un acolliment ampli i divers”, ha explicat María José Cerdà, directora del Museu, “s’han presentat projectes procedents d’Espanya, Itàlia i Portugal”. D’entre tots ells, de la Comunitat Valenciana s’han presentat dos projectes, per la qual cosa aquesta convocatòria ha tingut una repercussió molt àmplia en tot el territori nacional i internacional.

El Museu del Mar ha rebut projectes d’Andalusia, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, entre altres comunitats autònomes. Des del Museu del Mar esperen tenir resulta l’avaluació en menys d’un mes.

Les sales d’exposicions que es consideraven en aquesta convocatòria són la Sala d’Exposicions Escala Renaixentista del Museu del Mar, la Sala d’Exposicions Castell Fortalesa del Museu del Mar i la Sala d’Exposicions Ala Sud.