1a Concentració de cotxes i motos clàssics i històrics a Mutxamel

1a Concentració de cotxes i motos clàssics i històrics a Mutxamel

Singular trobada prevista per a diumenge que ve dia 16 DE JUNY a Mutxamel, bonic municipi de la comarca de L’Alacantí, un poble dels de tota la vida, que ha sigut l’escenari triat per a aquesta concentració de vehicles i motos clàssics i històrics.
Es tracta de reunir un gran nombre de vehicles que amb tanta cura i afecte es mantenen i cuiden. Aquest esdeveniment ens permetrà gaudir d’un matí entre els amants dels clàssics en la qual es valoraran els vehicles i s’adjudicaran els premis al cotxe més antic, a la moto més antiga, al club més nombrós, al participant més llunyà i al vehicle més original., S’entregarà regal de benvinguda als primers 200 participants i se sortejarà gran quantitat de regals entre els inscrits.
La concentració estarà situada en l’Av. CARLOS SOLER, en la zona de l’Ajuntament., l’accés al recinte es realitzarà des de l’Av. de València, i la inscripció dels participants donarà començament a les 08’30 h. A partir de les 10’00 h. tots els inscrits podran gaudir del seu corresponent esmorzar amb productes tradicionals del poble. A les 12’00h, s’iniciarà el recorregut pel nucli urbà i en tornar es procedirà al lliurament de trofeus i regals.

Per a confirmar assistència de vehicles:
Telf. I WhatsApp: 608708470
zingarasmutxamel@gmail.com

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X