Singular trobada prevista per a diumenge que ve dia 16 DE JUNY a Mutxamel, bonic municipi de la comarca de L’Alacantí, un poble dels de tota la vida, que ha sigut l’escenari triat per a aquesta concentració de vehicles i motos clàssics i històrics.
Es tracta de reunir un gran nombre de vehicles que amb tanta cura i afecte es mantenen i cuiden. Aquest esdeveniment ens permetrà gaudir d’un matí entre els amants dels clàssics en la qual es valoraran els vehicles i s’adjudicaran els premis al cotxe més antic, a la moto més antiga, al club més nombrós, al participant més llunyà i al vehicle més original., S’entregarà regal de benvinguda als primers 200 participants i se sortejarà gran quantitat de regals entre els inscrits.
La concentració estarà situada en l’Av. CARLOS SOLER, en la zona de l’Ajuntament., l’accés al recinte es realitzarà des de l’Av. de València, i la inscripció dels participants donarà començament a les 08’30 h. A partir de les 10’00 h. tots els inscrits podran gaudir del seu corresponent esmorzar amb productes tradicionals del poble. A les 12’00h, s’iniciarà el recorregut pel nucli urbà i en tornar es procedirà al lliurament de trofeus i regals.

Per a confirmar assistència de vehicles:
Telf. I WhatsApp: 608708470
zingarasmutxamel@gmail.com