La Batalla per la Corona començarà el dimecres 4 de gener a les 11.00 hores a la Casa de Cultura, i les inscripcions per a participar es faran el mateix dia, en les mateixes instal·lacions municipals de 10.00 a 11.00 hores. L’esdeveniment és obert al públic, que podrà gaudir de l’espectacle de dansa.
Dimecres que ve 4 de gener se celebra a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi la segona edició de la Batalla per la Corona, una competició de ballarins de break danse menors de 15 anys de la província d’Alacant, organitzada per l’Escola de Dansa de l’Alfàs del Sol en col·laboració amb les regidories de Joventut, Esports i Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi. Vindran tres jutges de la zona i un Dj s’encarregarà de marcar el ritme de la batalla, que podrà ser seguida pel públic.
“Més que una competició com a tal, pretenem que siga un punt de trobada per als amants de la dansa urbana, i una oportunitat per a intercanviar experiències, ballar, mostrar l’aprés durant l’any passat, i en definitiva aprendre i passar un matí divertit” explica Roque Hueso, organitzador de la Batalla per la Corona on això de menys és guanyar i el més important és participar.
Per a més informació sobre la competició de dansa o sobre les activitats de l’Escola de Dansa de l’Alfàs, cal posar-se en contacte amb Roque Hueso 610.133.079
Des de fa 10 anys imparteix classes l’Escola de Dansa de l’Alfàs del Sol, amb més de 100 alumnes en diferents modalitats. Amb la trobada d’aquest dimecres es fomenta la pràctica de l’esport i el ball entre la joventut i és una oportunitat per a acostar-se i conéixer de primera mà aquesta disciplina cultural i artística que cada dia compta amb més adeptes.