Diumenge que ve, dia 10 de novembre, tancarà les seues portes a Alacant, la macro exposició del Titanic que, fins a aqueix dia, es pot visitar a la Sala Municipal d’Exposicions “La Llotja del Peix” de la capital alacantina.

Fins al mes d’octubre havien passat per l’exposició, on, entre altres coses, es mostra la reproducció del Titanic més gran del món (escala 1;30), quasi 30.000. persones, concretament 29.369, encara que la previsió de la Fundació Titanic és que s’eleve a 36.000 les persones que acaben “embarcant-se” en el Titanic durant la seua estada a Alacant.

De les quasi 30.000 persones que han visitat l’exposició, el 56% són dones i el 44% homes.

El 35% dels visitants resideix a Alacant capital; el 26% a la província alacantina; el 19% a l’estranger; el 14% en la resta d’Espanya i, més concretament, el 6% dels visitants resideixen a Madrid.

Els visitants a Titanic The Reconstruction es van assabentar de la presència de l’exposició a Alacant, el 44% a través d’Internet (Premsa Digital i Xarxes Socials); el 31% a través de la cartelleria pública i el 25% per la recomanació d’una altra persona que ja havia visitat l’exposició.

Després de tancar definitivament les seues portes a Alacant, l’exposició es muntarà a Múrcia, i més concretament, en el Centre Comercial Thader on, a més, estan previstes diverses activitats per a l’alumnat dels Centres d’Ensenyament de la Regió de Múrcia.

www.fundaciontitanic.com