La comèdia “5 y Acción!”, protagonitzada per Carlos Sobera i Marta Hazas, podrà veure’s hui dissabte 3 de novembre en l’Auditori de Torrevieja dins de la programació de tardor del centre. Javier Veiga, Ana Cerdeiriña i Ana Rac completen el repartiment d’aquesta divertidíssima comèdia, en la qual Veiga també treballa com a autor i director. L’obra es podrà veure a les 21:00 hores. Les entrades costen entre 24 i 16 euros.

5 y… Acción! és un vodevil glamuroso i mesquí. Sota l’aparença d’una clàssica comèdia d’embulle, s’amaga una àcida sàtira sobre el món del cinema, la televisió i les ànsies per ‘triomfar’ a qualsevol preu. Per a reflectir-ho, l’obra compta amb una posada en escena multimèdia, amb una gran pantalla com a fons d’escenari on apareixeran les escenes de la pel·lícula que els personatges estan rodant.

Els actors interactuen fins i tot amb aqueixa imatge projectada en diferents moments de l’espectacle. Unes projeccions que, a més, compten amb diversos cameos que formen part del suposat elenc de la pel·lícula com Enrique San Francisco, Jorge Sanz, Millán Salcedo, Enrique Villén, El Langui o Jimmy Castro.

La jove i innocent presentadora del Temps d’un informatiu de màxima audiència, també és ‘casualment’ l’amant del president del canal de televisió. Marisol (Marta Hazas) somia amb convertir-se en actriu i Adolfo (Carlos Sobera) decideix complir el somni de la seua ‘núvia’. Per a açò, contracta els serveis de Max (Javier Veiga) un mediocre aspirant a director de cinema. Adolfo està disposat a produir un llargmetratge amb Marisol com a protagonista, encara que no és clar si vol que ella triomfe, o que la pel·lícula siga un estrepitós fracàs perquè ella, desencantada, torne als seus braços a seguir sent la seua “xica del temps” i la seua “xica passatemps”.

De manera que Max intentarà salvar la seua pel·lícula mentre que Marisol intentarà salvar el seu somni; Antonia, la inseparable companya de Max, intentarà salvar el seu treball; Pilar, l’esposa d’Adolfo, el seu matrimoni; i Adolfo… senzillament intentarà salvar el seu cul. Tots oculten alguna cosa, tots volen alguna cosa de l’altre i ningú es fia de ningú… Però mentrestant, es comença a rodar la pel·lícula, així que: 5 i… acció!

Les entrades es poden adquirir en la pàgina web www.auditoriotorrevieja.com i en taquilla dues hores abans de l’espectacle. A més tots els dimecres d’11 a 14 hores, les entrades per als espectacles de l’Auditori de Torrevieja es poden comprar en el Centre Cultural Verge del Carmen de Torrevieja.