75 minuts per a desxifrar enigmes i aconseguir eixir de l’habitació abans que el temps acabe. Aquest és l’objectiu del jugue Fuita Room, un nou fenomen que va arribar a Espanya fa aproximadament cinc anys i que cada dia reuneix més adeptes.

Un total de 80 joves del municipi han tingut l’oportunitat de viure’l en primera persona, en dues sessions d’hora i quart de durada organitzades per la regidoria de Joventut a la Casa de Cultura.

L’edil del ram, Laura Sevilla, ha explicat que es tracta de “una nova activitat d’oci per a totes aquelles persones a les quals els agraden els reptes mentals”, ja que “s’exercita el cervell, es posa a prova l’enginy i s’interactua amb altres persones per a tindre èxit”.

A l’Alfàs, els joves van haver d’enfrontar-se a 12 caixes misterioses i resoldre més de 50 enigmes i reptes usant l’enginy, la lògica, els dots d’observació, el treball en equip i la destresa. Com a premi, els guanyadors es van portar una sessió del joc de Fuita Zombies! en Lock Down Fuita Room Benidorm.

Donat l’èxit que ha tingut aquesta iniciativa, l’edil de Joventut ha assenyalat que es programaran noves sessions de Fuita Room per a “oferir als joves del municipi alternatives d’oci i diversió que s’adapten als seus interessos i aficions”.