A DAY IN SIN CITY: un viatge al (no tan) llunyà oest del rock

A DAY IN SIN CITY: un viatge al (no tan) llunyà oest del rock

Cactus ClubMono Alicante i Santa Leonor reuneixen les seues forces per a portar-vos a un viatge sense retorn al Salvatge Oest.

En un marc incomparable (un autèntic poblat Western al Campello situat a quinze minuts d’Alacant en el paratge desèrtic de Barranco Hondo), podreu gaudir des del migdia fins que isca el sol d’una jornada descacharrantemente divertida en una imaginària «ciutat sense llei» a la qual hem batejat com Sin City.

Tremendes bandes internacionals com The Morlocks (USA), THE JACKETS(Suïssa), Link Protrudi and the Jaymen (USA), Howlin’ Jaws (França) o l’Home Llop Internacional (Espanya) actuaran en el nostre Gran Saloon, i durant el dia gaudirem del wild marrada, mercat ambulant western amb Garage A GO GO, Cactus Club Shop, Her Pe Zine, Hep-Stylo, El Monstre, Taronja i Negre!…, sessions de música en nostra Cosmic Cowboy Canteen, a càrrec del nostre elenc de DJs: Bola, Ian Key, Sr, Encalle, Crividelic, Emilio Smartboy, Bone DJ i Legendary Hip Shakers. L’animació musical als carrers de Sense City serà a càrrec dels Germans Harmònica (amb dues H’s) i Jack Grelle (USA). Però hi haurà moltes més sorpreses que només sabràs si visites el nostre poblat el pròxim 9 de febrer.

Entrades ací.

THE JACKETS

Enèrgic trio de Garage-Punk-Psych-Freakbeat amb seu a Berna (Suïssa) compost per la front-woman Jack Torera a la guitarra i veu principal, Chris Rosales (un estatunidenc expatriat originari de Los Angeles) a la bateria i Samuel ‘Schmidi’ Schmidiger al baix. La banda es va formar en 2007 i té tres LP’s: Stuck Inside (Subversiv Rècords 2009), Way Out (Soundflat Rècords 2012) i el seu últim disc Shadows Of Sound (Voodoo) Rhythm Rècords 2015). La banda es passa la major part del seu temps en la carretera i ha compartit escenari amb bandes com Baby Woodrose, The Monsters, Magnetix, King Kahn & The Shrines, Lyres, Gonn i The Sonics.

La banda és coneguda pels seus potents xous que combinen 60’s Garage, Mod, ’77 Punk, Psychedelia i per la seua devoció a bandes com The MC5, The Monks i Music Machine. El que és important tindre en compte és que The Jackets són una banda de Rock and roll, però és el seu ROLL el que fa que el ROCK siga una mica millor!

LINK PROTRUDI AND THE

JAYMEN La matemàtiques musicals no fallen, Link Wray + Rudi Protrudi = Link Protrudi & The Jaymen. Link Wray, el pioner de la guitarra elèctrica i pilar fonamental del surf rock, impregna al líder de Fuzztones, Rudi Protrudi per a aconseguir un resultat explosiu sobre l’escenari. Rudi Protrudi, alma mater de The Fuzztones i els seus antics companys de banda a la bateria i baix van crear des de les cavernes The Jaymen, per a fer guitarreo surf, rock i garage instrumental per a rebentar els escenaris.

El que va començar com un divertimento tocant versions de Link Wray en format trio, va anar prenent cos en el Southern Funk Café de Nova York, per a després continuar tocant en altres sales de la ciutat. Amb l’èxit aconseguit, decideixen escriure els seus propis temes, desencadenant una gira per la Costa Aquest i el Canadà. A partir d’aqueix moment la banda comença a créixer, girar, gravar i publicar discos. En 1992 publiquen Slow Grind, el primer àlbum de guitarres orientat al striptease/burlesque i es converteixen en la banda resident de la convenció anual Exotic World en el desert de Califòrnia. Allí fan de banda d’acompanyament de la llegendària Tempest Storm, així com d’altres ballarines de l’època d’or del burlesque. El mateix Link Wray es va declarar fan de la banda abans de la seua mort i podeu veure-ho amb una samarreta de Link Protrudi & The Jaymen en el vídeo The Rumble Man!

THE MORLOCKS

La llegendària banda de garage The Morlocks estarà de visita per Espanya al començament del pròxim 2019. Vindran a Sense City a presentar en directe el seu nou treball, “Bring On The Mesmeric Condition”. Aquest disc és el primer en el qual la banda de Leighton Koizumi inclou tot temes originals. La banda no ens vistaba des de 2016, any en què van recalar al nostre país després de set anys de sequera pels nostres escenaris. Formats en Sant Diego en 1984, The Morlocks es van convertir en un dels pilars bàsics de l’escena de la costa oest, sent en l’actualitat una de les grans bandes del denominat garage-punk revival compartint aqueix tron amb grups com Fuzztones, Lyres, Chesterfield Kings o Cynics. Han mort i ressuscitat diverses vegades sempre per a millor, els seus fans es continuen multiplicant i la seua llegenda continua. En 1999, la revista Spin Magazine publicava la mort del seu energètic i carismàtic líder, Leighton Koizumi (també en els més que recomanables Gravedigger V). No fa falta dir que Leighton (lluny d’estar mort) continua liderant la banda, ja que ocupa des dels temps del seu debut. Actualment la banda es troba instal·lada en Düsseldorf (Alemanya), on Leighton ha reclutat al mejorcito de l’escena Garage-Punk europea. En la bateria Rob Louwers (The Fuzztones, Q-65, Link Wray), al baix Oliver Pilsner (The Fuzztones, The Cheeks, The Munteses, The Magnificient Brotherhood) i en les guitarres Bernadette (The Gee Strings, Sonny Vincent, The Humpers) i Marcello Salis (The Gravedigger V, The Hangee V)…. Imperdibles!

HOWLIN’ JAWS

Es tendeix a pensar que la joventut viu intensament el seu present i que difícilment té temps per a mirar arrere. És possible que en alguns aspectes de la vida siga així però no necessàriament en el terreny musical. Després de militar en grups de punk aquests xavals (són uns jovenzuelos) van girar el coll i les orelles per a sentir que hi havia abans que ells. Van descobrir els anys cinquanta i els seixanta i van sentir que el rock & roll, el rockabilly i el beat eren el seu. Amb l’energia pròpia de la seua primerenca edat i el toc contemporani de les seues influències més recents. Malgrat les seues escasses dues dècades de vida com a persones i a poc més de vint-i-quatre mesos com Howlin Jaws ja han fet més de dos-cents concerts, han editat tres singles i un primer llarga durada de títol homònim a més d’haver-se guanyat a pols la fama de tindre un directe imbatible i revolucionar l’escena rocker europea. No te’ls perdes. Pot ser que et penedisques.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X