Un concert celebrat en l’antiga ciutat emmurallada de Guardamar en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha aconseguit recaptar 3.120 euros que es destinarà a la recerca i als afectats d’aquesta malaltia. La peculiar iniciativa va ser organitzada per l’Ajuntament en col·laboració de la AECC i va aconseguir congregar a quasi 400 persones que van voler posar el seu gra d’arena contra aquesta xacra i al mateix temps gaudir d’una vetlada que va combinar solidaritat, història i música.

La presidenta i vocal de la AECC, Visitación Parets i María I. Camarena respectivament han sigut rebudes per l’Alcalde, José Luis Sáez i la Tinent d’Alcalde, Pilar Gai, on els van informar del balanç final de l’acte celebrat fa uns dies i agrair al mateix temps la col·laboració de l’Ajuntament de Guardamar, tant per part dels seus responsables polítics com dels seus treballadors que “tan eficaçment van ajudar al fet que el concert fóra tot un èxit”.

José Luis Sáez va destacar per la seua banda la encomiable labor que realitzen totes les persones que formen la Junta Local de la AEEC organitzant durant tot l’any nombrosos actes i emprant altruistamente el seu temps per a aquesta fi.

El primer edil va voler destacar la singular organització del concert en el castell on es va comptar amb la col·laboració de l’Agrupació Musical de Guardamar que va posar música a les veus de Carmen Aldeguer, Elena Candela i Manuel Maciá que van ser narrant diferents episodis de la història de Guardamar.