La Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura obri les seues portes per a acollir l’obra de Manolo Soler, artista multimèdia i autor de la imatge gràfica de la Setmana de Cinema des de fa més de vint anys i que el seu 40 aniversari se celebra aquests dies.

“A little bit of everything!” és una exposició nova i diferent al format habitual que se sol oferir a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura. De caràcter multidisciplinari i interactiu, l’exposició presenta nou mòduls diferenciats que segueixen un ordre cronològic, seqüenciat per l’evolució de les eines que ha vingut utilitzant. Es tracta perquè, d’un recorregut per la vida i per l’obra de Manolo Soler que compta amb elements tan sorprenents com ordinadors, consoles i animacions en 3D de primera generació. Com no pot ser d’una altra forma, la música electrònica també és present en tota la mostra.

Començant a Villena i passant per Mallorca, San Francisco i Alemanya, es reuneixen els diversos treballs realitzats per Soler. A més dels cartells de les diferents edicions de la “Setmana de Cinema”, destaquen especialment els visuals realitzats per a diversos DJ, VJ i músics de talla internacional com Joachim Garraud, Steve Aoki i Jean Michel Jarre. També podem trobar esbossos i storyboards que donen compte de la seua participació en l’animació gràfica de videojocs com “James Bond”, “Els Sims” i “El senyor dels anells”.

D’aquesta manera, s’ofereix l’oportunitat única de presentar a la població de Villena i la seua àrea d’influència la trajectòria artística d’un dels dissenyadors de major projecció internacional de la ciutat.

Artista sense fronteres

Manolo Soler Llorca va nàixer a Villena en 1972 i, des de ben xicotet va mostrar la seua admiració pel modelatge 3D. La seua curiositat va començar a convertir-se en objectiu vital a partir de l’emissió del Festival “IMAGINA” de Montecarlo emés en Canal +.

Cursa els seus estudis en la EASD d’Alcoi i, simultàniament, comença a fer modelatges de 3D de manera autodidacta amb equips molt rudimentaris com Spectrum i Amiga.

La realització del Màster d’animació ISCA a Mallorca va suposar un punt d’inflexió en la seua carrera, ja que li va permetre entrar en contacte amb Eran Barnea, qui li ofereix unir-se al seu estudi Palma VFX de San Francisco. A partir d’ací, dóna principi una llarga i fructífera carrera que hui dia continua en auge. Soler és un artista multidisciplinari, ja que a més del disseny gràfic i 3D, ha tingut una gran passió per la fotografia i l’edició i el muntatge de vídeos.

L’accés a la inauguració, que tindrà lloc el dijous 19 d’agost a les 19.00 hores, serà mitjançant invitació que pot obtindre’s contactant per correu electrònic a info@kakv.com. La mostra romandrà oberta al públic fins al dia 10 d’octubre i podrà visitar-se en horari de 18 a 21 hores els dies laborables i els festius que el centre romanga obert.