Poetry Slam AlicanteAlacant torna aquest dijous en la seua III Edició amb una proposta per a rellançar la iniciativa amb un Abril de poesia a la ciutat. Aquest festival es va crear perquè la poesia no acabara en el paper. Són molts els i les poetes que decideixen usar la veu per a arribar a una audiència àvida d’emocions. Per això, aquesta trobada mensual fa que el públic puga viure la poesia des dels seus seients o el seu ordenador/telèfon intel·ligent, i interactuar amb les seues votacions segons les seues impressions. Quan es travessa aqueixa frontera, a la paraula li ixen ales.

En aquesta ocasió, Acento Cultural col·labora amb la gestió i organització de Poetry Eslam Alacant, un projecte que dirigeixen la poeta Ágora Reix i Carmen Serrano. L’edició d’aquest mes compta novament amb la col·laboració de Clara López Cantos, que ha realitzat la il·lustració del cartell. Ella aporta una altra visió diferent de les coses. L’artista es nodreix de la realitat per a poder crear la seua obra poètica, en un joc constant entre la informació trobada i el seu imaginari.

En la sessió del dijous 22 d’abril a les 20 hores, els i les poetes participants són: Álvaro Sánchez, Anne Redheart, Blanca Fernández, Javier Solari, Luis Gámez, Susana Sánchez i Sheila Lumen.

L’esdeveniment tindrà lloc en la Seu Universitària ciutat d’Alacant, i aquesta edició, que transcorre durant aquest primer semestre, s’ha dividio en quatre eslams i la final. Les dates per als esdeveniments restants són: 13 de maig i 10 de juny.

Per a participar com a poeta podràs apuntar-te en la convocatòria accedint a la web dues setmanes abans de l’esdeveniment. Et deixem també el link de Poetry Slam Alacant perquè tingues tota la informació: https://poetryslamalicante.com 7 participants, 3 minuts cadascun i el públic decideix la ronda final! 1,2,3… slam!