El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, i el gerent de l’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, Miguel Fernández, han presentat la Programació Cultural del primer trimestre de 2021 i un avanç de la Programació de Primavera, que inclou activitats i esdeveniments de primer nivell per a tots els públics, apostant per preus populars que oscil·len entre els 5 i els 10 euros l’entrada.

Antonio Quesada ha assenyalat que es tracta d’una programació molt equilibrada, que pretén ser un element dinamitzador de la ciutat, a més d’ajudar a la recuperació econòmica als nostres sectors productius com són el comerç i l’hostaleria. Així mateix, ha destacat la inversió i l’esforç important realitzat per l’Institut Municipal de Cultura per a aquest primer semestre del pròxim any, que ascendeix a 191.689 euros. Conferències, música, teatre, dansa, concursos, circ, màgia, monòlegs, pallassos… conformen aquesta programació que donarà principi el dia 2 de gener en el Teatre Municipal amb un Festival de Màgia destinat a tots els públics.

Entre els esdeveniments programats per a aquest primer semestre de 2021 destaquen els monòlegs d’humor, que comptaran amb grans còmics i monologuistes com Moncho Borrajo, Santi Rodríguez, Sara Escudero, Carmen Alcayde o Nerea Garmendia.

Així mateix, es representaran obres de teatre amb actors consagrats de l’escena espanyola com José Sacristán, Concha Velasco o Juan Echanove, entre altres. Finalment cal ressaltar que en aquesta programació s’inclou l’I Concurs Nacional de Teatre Aficionat “Raúl Ferrández”.