L’orquestra de l’Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA·Simfònica, reprendrà el calendari de concerts presencials amb una doble sessió de la Simfonia nº3 de Beethoven que inclourà una conferència i estarà oberta a tots els públics.

Així ho ha anunciat la vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, qui ha manifestat que “després d’un intermedi de dos mesos a causa de la tercera ona de la Covid-19, a partir del dissabte tornem a reprendre el programa del ADDA amb una proposta que inclou concerts gratuïts amb la qual volem donar la benvinguda de nou al nostre públic en aquest període de concerts amb el qual arranquem l’any 2021”.

El director artístic de l’Auditori, Josep Vicent, ha destacat que “per a nosaltres és una gran il·lusió poder estar una mica més prop dels nostres públics, un sentiment sol comparable a l’agraïment que hem sentit durant tot aquest període per la proximitat i afecte que ens han mostrat”.

El dissabte 6 de març, dins del cicle dedicat a la guitarra, tindrà lloc el primer concerte Laberints enginyosos. Llibre de vertaders retrats, amb Giovanni Bellini, Carles Blanch, Josep Maria Martí i Xavier Díaz-Latorre. La cita serà a les 19 hores i les entrades es poden adquirir a través de la web www.addaalicante.es D’altra banda, el Conservatori Superior de Música Óscar Esplá ha organitzat sengles audicions per als dies 9 i 15 de març, a les 19 hores.

Dirigida pel mestre Josep Vicent, ADDA·*Simfònica arrancarà el seu calendari els dies 11 i 12 de març amb un doble concert gratuït que començarà a les 19.00 hores amb una introducció de Pepa Lledó Fernándiz, professora del departament de Composició Instrumental del Conservatori José Tomàs d’Alacant i experta en la Simfonia Heroica de Beethoven. L’entrada es podrà obtindre mitjançant inscripció en el correu protocolo.adda@diputacionalicante.es

L’aforament de les actuacions estarà limitat al terç de l’aforament habitual i guardant les distàncies de seguretat, tal com indiquen les autoritats competents. En aquest sentit, l’equip del ADDA ha preparat un protocol d’accés i eixida per a cuidar amb minuciositat que es complisquen totes les normatives vigents. Cal recordar que les mesures empreses pel ADDA per a garantir la major seguretat per al públic i els empleats han merescut el seu reconeixement com a primer auditori de la península a rebre el segell de Turisme Segur i la Q de Qualitat Turística en Gestió d’Espais Escènics i Esdeveniments Professionals.