L’edil de Turisme, Mireia Mollà, ha acudit aquest matí a la presentació del vídeo sobre Turisme Ornitològic, realitzat per la Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx, i que posa en valor la fauna del Parc Natural del Fondo.

“Aquest vídeo significa posar el valor alguna cosa que tenim i que hem de donar a conèixer tant als interessats en aquest tipus de Turisme com als il·licitans, als xiquets i xiquetes. El Parc Natural del Fondo té alguna de les espècies més amenaçades del món, però a més es dóna la circumstància que en els entorns dels parcs naturals d’Europa no hi ha tanta concentració d’espècies singulars”, ha assenyalat l’edil de Turisme, Mireia Mollà.

L’edil de Turisme ha assenyalat que el vídeo es va a portar a les fires turístiques, especialitzades en aquest tipus de turisme i que a més serveix també per a aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea l’any 2030.

L’autor del vídeo, Arturo Vilar, ha reconegut que ha gravat més de 200 hores de vídeo per a la realització de la producció, que té una durada de quasi 12 minuts, i en la qual es mostra les principals característiques de la fauna ornitològica del Fondo.