Aforament complet, ajustat a les mesures anti-Covid, en el primer cap de setmana de programació de l’Àgora de la Casa de Cultura del Campello després de l’estat d’alarma. Distància de seguretat, presa de temperatura, gel hidroalcohólico i màscara obligatòria per a tots van ser mesures que no van enterbolir tres dies de cultura amb van començar el dijous amb la projecció de la pel·lícula infantil “La famosa invasió dels óssos a Sicília”, a la qual va acudir un públic familiar desitjós de reprendre el gaudi de les activitats culturals.

El divendres va ser el concert de Julián Maeso, requerit com a organista per Mclan, Quique Gonzalez, Jorge Pardo i per grans dives del Soul com Irma Thomas, Betty Harrys i Martha High. Com a Artista de Sony Music ha editat tres discos, arribant a tocar en el programa de la BBC2 de Jools Holland. Maeso va formar trio amb Antonio Jurado a la bateria i Paco Rivas a la guitarra. Una demostració de diferents gèneres que conflueixen en el rock.

I el dissabte, l’espectacle “Epi Epi Fasemiusik”, un món on tots els seus habitants són artistes i si tu estàs prop d’elles, et converteixes en artista també.

Es recorda que en imposar-se obligatòriament l’aforament limitat, els interessats a acudir a algun acte a la Casa de Cultura han de reservar les seues invitacions trucant als telèfons 965636491 i 965636194 o enviat un correu electrònic a reservacasadecultura@elcampello.org.