After Sun Cinc Estrellas, la versió estiuenca del after work de Mahou Cinc Estreles, contínua la seua programació aquest dijous 8 d’agost a les 19:00h amb l’actuació de la banda madrilenya The Parrots, en una vesprada que promet fer ballar a ritme de música garatge i surf rock a tot el que s’acoste al After Sun Cinc Estrellas.

Des de la inauguració el 18 de juliol han passat pel Quiosquet del Sol de la platja de la Zenia els valencians Polock i Dj Monterrosa, convertint la vesprada del dijous en una experiència innovadora i refrescant per a compartir amb els amics mentre es gaudeix del sabor d’una Mahou Cinc Estreles i de la millor música en directe.

After Sun Cinc Estrellas proposa a més, tant per a aquesta cita com per a la del dijous 15 d’agost, altres experiències que s’aconseguiran amb una consumició de qualssevol de les referències de la Família Cinc Estreles -Mahou Cinc Estreles, Radler i Session IPA-.

Així, Mahou convida a partides de futbolí per a gaudir amb els amics, a tallers per a aprendre a tirar una canya com un professional, o a sessions de customización on es personalitzaran tote bags amb pegats transfer al més pur estile “do it yourself”. També es podran provar tatuatges temporals dissenyats en exclusiva per a l’ocasió o aconseguir tovalloles de platja pel consum de dues cerveses i dues tapes.

Més informació: https://www.mahou.es/aftersuncincoestrellas