Us presentem l’agenda cultural de la setmana del 18 al 24 de març a la ciutat d’Elx que contempla els espais culturals de LA LLOTJA, CINEMES ODÉON i el Parc Natural del CLOT DE GALVANY.

LA LLOTJA

‘DamaRock Fest’: 23/03/19 @ 19.30 – 23.30:

Extensions Automàtiques, Bervera i Mercat Persa faran vibrar la públic a La Llotja de Altabix, en un nou festival musical destinat a consolidar-se

El bon rollito del indie, l’alegria i diversió del ska i la innovació sonora del postpunk es reuneixen en el DamaRock Fest. Aquest nou festival porta com a bandera l’objectiu de promoure la cultura musical i fer conéixer bandes d’Elx que estan emergint, però sobretot fer botar i gaudir al públic amb aquests tres grups brutals de música tan diferenciada i de gran qualitat.

CINEMES ODÈON

‘Bohemian Rhapsody’: 20/03/19 @ 24/03/19:

Sessions: 18.30 h / 22.00 h (Biogràfica / REGNE UNIT) – 145 minuts

La pel·lícula plasma el meteòric ascens de la banda al olimpo de la música a través de les seues icòniques cançons i el seu revolucionari so, la seua crisi quan l’estil de vida de Mercury va estar fóra de control, i la seua triomfal reunió en la vespra del Live Aid, en la qual Mercury lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Reflecteix així mateix com es va cimentar el llegat d’una banda que sempre es va assemblar més a una família i que, hui dia, continua inspirant.

‘Kikoriki, equip invencible’: 23/03/19 @ 24/03/19:

Sessions: 17.30 h / 20.00 h (Infantil / Rússia) – 90 minuts

Els Kikoriki porten una vida tranquil·la i relaxada però de sobte tot es posa a l’inrevés quan es troben amb un dispositiu estrany del que només havien sentit parlar: una televisió.

PARC NATURAL MUNICIPAL DEL CLOT DE GALVANY

‘Día Internacional dels Boscos’: 23/03/19 – 10.00 @ 24/03/19 – 17.30:

Durant el cap de setmana, el paratge acollirà xarres-col·loquis i visites guiades, prèvia inscripció gratuïta, per a conéixer millor aquest actiu ambiental il·licità

La celebració del Dia Forestal Mundial, també anomenat Dia Mundial de l’Arbre o Dia de l’Arbre, es va fixar el 21 de març per primera vegada en 1969 per recomanació del Congrés Forestal Mundial que es va celebrar a Roma. Posteriorment, aquesta recomanació va ser adoptada per l’Organització de Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) en 1971, encara que en la pràctica, el dia en què se celebra sol variar segons l’hemisferi i fins i tot segons els països, sobretot si s’associa a la plantació d’arbres.

Programació, dia 23 de març: 10.00-12.00. Visita temàtica guiada: “Els arbres del del Clot de Galvany”. Guiats pels nostres monitors, els visitants coneixeran de prop les diferents espècies arbòries existents en el paratge, la seua importància ambiental i curiositats (llegendes, usos,…), així com els treballs de gestió realitzats amb referència a aquests.

Programació, dia 24 de març: 16.00-17.30. Xarra-col·loqui: “Beneficis dels boscos”. Mitjançant una breu exposició es comentaran els principals beneficis de tota índole (ambiental, social i econòmic) que ens proporcionen els boscos i en general la coberta vegetal natural dels nostres sòls, i a través del col·loqui amb els assistents, s’abordarà la problemàtica actual entorn de les nostres masses arbòries i es proposaran solucions i formes de contribuir a frenar la destrucció dels nostres boscos, relacionant tot això amb la gestió del Paratge Natural Municipal del Clot de Galvany.

Prèvia inscripció gratuïta, emplenant el formulari en la web oficial o cridant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

de Elche L’Escorxador.