La soprano Ainhoa Arteta actuarà aquest dissabte 7 de març en el Auditori Teulada Moraira al costat del seu pianista Javier Carmena. La nostra soprano més internacional i gran viatgera de la lírica oferirà el recital “Cantares viatgers”.

Ainhoa Arteta és una de les sopranos més reconegudes del món. Capaç de trobar inspiració fins i tot en els xicotets detalls. Ha cantat en els millors teatres del món, no obstant això, el seu ADN espanyol mai li ha abandonat. Això es reflecteix en la seua veu, carregada d’emoció i intensitat. Ainhoa no sols ha aconseguit l’excel·lència tècnica, sinó que ha aconsegueix una cosa encara més complicada: fregar l’ànima de l’espectador en cada cançó.

Aquest dissabte 7 de març, es pujarà a l’escenari d’aquest Faro obert a la Cultura del Auditori Teulada Moraira per a mostrar el seu art, feminitat i gust per la cançó espanyola. Ens presentarà un deliciós programa de cançons d’autors espanyols com: Albéniz, Granados, García Lorca i Barbieri.

Un recital d’excel·lència, per al Auditori Teulada Moraira, amb una dona d’altura, fort i lluitadora, coincidint amb la data pròxima al Dia internacional de la dona.

Dónes de la Fundació del Auditori Teulada Moraira s’informa que les entrades es poden adquirir en les taquilas del mateix auditori o per internet a través de: instanticket.es