TEATRE FAMILIAR:

El divendres 25 a les 20.30 h l’oferta és per al públic familiar i juvenil. “El Hermano de Sancho” és una fantàstica ocasió perquè els xiquets s’acosten a l’univers de Shakespeare i Cervantes.

“El Hermano de Sancho” és un text d’Alberto Iglesias confeccionat a partir de peces de tots dos autors, i del text contemporani “El germà de Sancho de Pierre Menard” d’on sale Francisco Panza, el protagonista i conductor de l’aventura de l’espectacle en la seua relació absurda amb els llibres Don quijote i un volum de les obres completes de Shakespeare.

Els llibres cobren vida i es converteixen en fantàstiques portes d’on salen els personatges des dels seus lloms, pàgines i cobertes. Un joc escènic que combina el guinyol amb els personatges encarnats per Txema Pérez, Alfonso Díez, Nerea Ariznabarreta, Gaizka Chamizo i Ander Basaldua.

Una proposta escenogràfica molt molt plàstica i una banda sonora original de José Urrejola, que dirigeix Lander Iglesias.

El germà de Sancho compta els avatars d’un personatge anomenat Francisco Panza, que es presenta com a germà del conocidísimo Sancho Panza. Pel que sembla, li camina buscant, però no ho troba, i decideix emprendre una cerca que li portarà a viure una desbordant conjunció de situacions rocambolesques que posaran a prova el seu humor i la seua raó. Prompte, i eixint d’una sèrie de llibres que té a la seua esquena i es van movent per l’escenari, anirà coneixent a una ingent quantitat de personatges: el boig enamorat Cardenio, Dulcinea del Toboso, el condemnat a galeres Ginés de Parapilla, el narrador Cide Hamete o el mateix Sancho Panza, els enterradors d’Hamlet (Ser o no ser), el vanitós Falstaff, el capuleto Teobaldo i el montesco Mercucio (Romeo i Julieta) o Puck i Titania (del somni d’una nit d’estiu). Tots els personatges semblen conspirar contra Francisco, que té vedat l’accés als llibres i veu la seua cerca frustrada. Per què…? Això es descobrirà al final de l’obra.

 

TEATRE:

El Diumenge 27 d’octubre a les 18 h arriba el clàssic “Un Marit Ideal” d’Óscar Wilde (versió d’Eduardo Galán).

 

Juan Carlos Pérez de la Font dirigeix aquest espectacle que compta amb un suggeridor repartiment que encapçala Juanjo Arter i que completen Ana Arias, Carles francino, Candela Serrat i Ania Hernández.

El ministre d’afers exteriors, és un marit ideal i un polític brillant. Davant la resta de la societat mostra un matrimoni ideal. Una dona ho amenaça amb revelar un fosc secret del seu passat que li va permetre forjar la seua carrera política, la seua fortuna i el seu matrimoni. Entre la política, la misèria humana i les relacions de parella es mou la comèdia, plena d’ironia i provocació.

 

FITXES:

 

TEATRE FAMILIAR

ESPECTACLE: “El Germà de Sancho”

Viernes 25 a les 20.30 h

 

PREUS:

Pati i Butaca Club: 18 €

Llotja correguda: 13 €

Amfiteatre: 8 €

 

___________________________________________________________________________

 

TEATRE

ESPECTACLE: “Un Marit Ideal”

Diumenge 27 a les 18 h

 

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 12€

___________________________________________________________________________

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h