AirVuz és una comunitat en línia per a entusiastes dels drons, des de videógrafos aeris professionals, aficionats i pilots de drons fins a persones que simplement gaudeixen veient el món des de la perspectiva d’una cambra voladora. La comunitat AirVuz existeix tant en el lloc web de AirVuz (www.airvuz.com) com en les xarxes socials, que té versió en castellà en els post, amb més d’1.2 milions de seguidors amb un abast mensual de més de 8 milions.

AirVuz, la comunitat en línia líder per a compartir i veure contingut de vídeo d’alta qualitat d’avions no tripulats, presenta una recent interfície fàcil d’usar i funcions que promouran el creixement de la comunitat en facilitar la interacció entre el lloc i usuaris.

Estan en associació amb «DRONED», la primera sèrie de televisió centrada en el tema dels drons que s’estrenarà en Science Channel aquest estiu. Els usuaris podran carregar les seues millors imatges en AirVuz per a tindre l’oportunitat de mostrar el seu contingut en els episodis de «DRONED».

En el lloc web la funció «Showcase» permet als col·laboradors ressaltar el seu millor contingut i la descàrrega dinàmica de vídeo que ajusta la resolució segons la qualitat de la connexió per a optimitzar la velocitat de reproducció de vídeo, respon completament a totes les principals plataformes de navegació mòbil i planteja llançar aplicacions mòbils de codi natiu a la fi d’aquest estiu.

La web presenta més de dues dotzenes de categories de vídeos de drons que inclouen ciutats / gratacels, col·legis / universitats, carreres d’avions no tripulats, vista en primera persona («FPV») estil lliure, camps de golf, persones (també conegut com «selfies») i viatges. A més, el lloc té una categoria especial de «Celebritats» amb vídeos drons publicats per notables que inclouen al dues vegades campió de Indy 500 Juan Pablo Montoya, Jason «Weeman» Bressola, membre de «98 Degrees» Jeff Timmons, el músic Snoop Dogg Alton Brown de Food Network, l’olímpic Warren Weir o l’estrela de televisió Norman Reedus i uns altres.

«Des del llançament l’any passat, el nostre enfocament principal ha sigut construir una comunitat de col·laboradors actius de vídeos de drons que reconeguen el valor de la plataforma AIRVUZ per a organitzar i promocionar alguns dels millors continguts de vídeos de drons generats pels usuaris del món», va declarar Mike, CEO i fundador de AirVuz.

AIRVUZ és la principal comunitat en línia per a compartir i veure contingut de vídeo capturat per drons de tot el món. Fundada a la fi de 2015, AIRVUZ té la seua seu a Minneapolis, Minnesota. Els comptes de xarxes socials de AIRVUZ estan disponibles en Facebook https://www.facebook.com/airvuz, Instagram i Twitter (ambdues, @AirVuz).

https://www.airvuz.com/video/A-Flight-over-the-Scottish-Highlands?id=5cc0780b430a3b6b5854840f