Aitana confirma la seua presència el 23 de juliol a Alacant, el cicle “LA PLAZA EN VIVO”, previst per als mesos de juliol a setembre en la Plaça de Bous d’Alacant que comptarà amb l’artista com un dels seus concerts estel·lars.

Recentment nominada als Grammy Llatins (2020 & 2019) i MTV EMA 2020 en la categoria de “Millor Artista Espanyola”. A més, d’obtindre 2 guardons en els últims LOS40 Music Awards “Millor Artista d’Espanya” i “Millor Cançó” al costat de David Bisbal i aconseguir el Premi Odèon 2020 a “Millor Cançó Pop” per “+” ft Cali i el Dandee.

L’artista presenta la seua esperada nova gira “11 RAZONES TOUR”, amb la qual al llarg d’enguany recorrerà tota la geografia espanyola i en la qual presentarà en directe les cançons del seu més recent àlbum conceptual “11 Razones”. Apostant per un estil Pop-Rock fresc i melòdic inspirat en els 2000, un so més contundent, on predominen les guitarres saturades, poderoses bateries i melodies inoblidables.

El seu repertori també inclourà els temes més coneguts del seu primer projecte musical com “Vas a Quedarte”, “Teléfono” o “Nada Sale Mal”, entre altres, revisitats amb diferents arranjaments i portats a aquest nou concepte.

Després de l’èxit de la seua primera gira “Play Tour”, amb més de 120.000 espectadors en els seus més de 40 concerts. AITANA i el seu equip de GTS Talent mantenen la rigorositat en el seu nou xou, creant una altra espectacular producció de la mà de Brutal Events, per a la seua nova gira “11 Raons Tour”, on veurem la seua faceta més carismàtica, enèrgica i desenfadada liderant una prestigiosa banda de 5 músics (x2 guitarres: Guillermo Guerrero i Laura Solla; sota Sergio Fernández; piano & teclats Alejandro Romero; bateria Matt Vallejo) i comptant de nou amb la direcció musical del reconegut Ludovico Vagnone.

#11RAZONESTOUR es durà a terme amb la garantia que es compleixen en cadascun dels concerts totes les mesures de seguretat necessàries i obligatòries per al desenvolupament d’aquests. El seu web és www.11razonestour.es