Revolver continua fidel a la seua nova etapa i presenta un segon tema avanç del seu pròxim disc que és de nou una declaració d’intencions. ‘Al infierno sin papeles’ (Altafonte) segueix el deixant de ‘Adictos a la euforia’ estrenada fa unes setmanes, on s’intuïa un Carlos Goñi de tornada a les arrels i a aqueix so que li va catapultar a les oïdes de centenars de seguidors fa ja tres dècades. En aquesta estrena, el protagonisme dels teclats és evident; el tempo respon al complex ‘lay back’ creant efectes després del ritme -amb mèrit compartit i agraïment per part de Goñi a la banda que porta anys acompanyant-li-; i la lletra, sempre amb gran pes en les composicions de Regirar, ens conta que tot té un preu.
«Em tire un matí sencer fins a trobar ‘el so’ dels teclats de ‘A l’infern sense papers’ ja que tenia clar el que em sonava al cap, i fins que no el vaig trobar no vaig parar.»; com sempre vaja.. La lletra traspua ironia, cosa que use menys del que m’agradaria, i que aconsegueix que m’ho passe realment bé cantant-la. Així i tot, com no podria ser d’una altra manera, té la seua “cosa” real i visceral afegida: tot té un preu i ningú ix indemne de baixar als inferns o ficar-se en un esbarzerar. O cosa que és el mateix: seguir el teu propi camí deixa seqüeles, esgarrapades i cicatrius. Però sempre, sempre val la pena. Almenys per a mi.» Així parla Carlos Goñi d’aquesta cançó que des de hui es troba disponible en plataformes digitals.
‘Adictos a la euforia’, a més del nom de la cançó que iniciava aquesta nova etapa, també és el títol del disc que veurà la llum el primer trimestre de 2023. Aquest treball, és una autopista directa cap a la memòria musical més primerenca de Revolver que es remunta als anys 70, i cap a les cançons i sons que li van portar a fer el tipus de música per la qual ha transitat durant tots aquests anys de carrera. «En aquest disc estan la majoria dels ‘perquès’ i els ‘cómos’ de quasi tot el que he fet en la meua vida. Evidentment no aquesta tot, els meus gustos musicals que s’han anat ampliant amb els anys -gràcies a déu- i seria virtualment impossible col·locar-los tots en un sol disc. Però és cert que hi ha uns quants temes que m’obliguen a agrair-li a la vida la possibilitat de donar-me l’encert necessari com per a escriure’ls; entre ells, aquest ‘Al infierno sin papeles'»
Ja es coneixen les primeres dates de la gira presentació d’aquest nou treball:

17 febrer. Saragossa. Teatre de Les Cantonades

18 febrer Pamplona. Teatre Gayarre

24 febrer. Càceres. Gran Teatre de Càceres

26 febrer. Madrid. La Riviera.

3 març. Burgos. Cultural Caixa de Burgos.

4 març. Azpeitia. Soreasu Antzokia

10 març. Sevilla. Auditori Nissan

11 març. Granada. Auditoria Manuel de Falla

13 maig. Badajoz. Teatre López d’Ayala

18 maig. Barcelona. Paral.lel 62

19 maig. Gijón. Teatre La Laboral

26 maig. Elx. Gran Teatre.

27 de maig. Màlaga. Teatre Cervantes

Les entrades estan a la venda en www.gruporevolver.es