La regidora de Turisme, Mari Carmen Sánchez, juntament amb la xef i restauradora María José San Román, van presentar en FITUR el congrés nacional ‘Àgora’ que organitza “Dones en Gastronomia” que se celebrarà el 22 i 23 de març i assistiran més de 200 congressistes nacionals i internacionals i més d’una vintena de xefs nacionals i internacionals sota el lema «Trobada mediterrània de dones en gastronomia».

Mari Carmen Sánchez ha assenyalat la importància d’aquesta mena de congressos a la nostra ciutat. “Des del Patronat Municipal de Turisme estem incentivant el Turisme MICE, és prioritari per a la ciutat en ser el que major despesa genera i el més transversal. En el cas d’Alacant volem potenciar la promoció entre el sector de les Jornades i Convencions internacionals, ja que són aquestes les que més valoren ciutats com Alacant, amb una climatologia favorable, un bon nivell de seguretat i una gran opció de connexions aèries i ferroviàries que permet planificar sense riscos convencions i incentius” ha assenyalat l’edil.

Per part seua, María José San Román, presidenta de l’associació Dones en Gastronomia, ha destacat la importància de l’associació. “MEG és un moviment d’esperit col·laboratiu que pretén impulsar la visibilitat de la dona en la gastronomia. Treballem per a recolzar el talent femení i divulgar el coneixement en un àmbit d’igualtat i, a més, crear un espai de networking, col·laboració i sinergies que impulse nous projectes empresarials, acadèmics i científics”.