L’Associació Enamorados de Alicante, en col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alacant, ha convocat l’IX Concurs Fotogràfic de Naturalesa, emmarcat dins del projecte Alacant Renaix. El termini màxim per a presentar les fotografies finalitza el 21 d’agost.
“L’objectiu d’aquest concurs és fomentar consciència de respecte i conservacionismo del medi ambient, posant en valor els paratges més emblemàtics de la nostra província” explica el seu president Daniel Aguilar.
Per part seua, el regidor de Medi Ambient, Manuel Villar, anima a totes les persones interessades a participar indicant que és molt important “donar suport a aquesta iniciativa que fa arribar a la població, d’una forma participativa i d’oci, la importància de la cura del medi ambient, mostrant la bellesa natural de la nostra província”.
Les bases i les inscripcions per a participar estan disponibles en el següent enllaç: https://cutt.ly/flitykx. Les fotografies presentades han de realitzar-se dins de l’àmbit geogràfic de la Província d’Alacant i el jurat seleccionarà aquelles que s’adeqüen a les bases del concurs i als requisits de qualitat establits. El certamen estableix un primer premi de 500 euros, un segon de 250 euros i un tercer de 100 euros. A més, les millors 100 imatges seleccionades s’exposaran en el Centre Cultural Les Cigarreras entre el 3 de setembre i el 30 d’octubre.