María Dolores Padilla, regidora de Cultura, ha presidit aquest matí el Comité Tècnic de Selecció del sorteig del concurs «Carta als Reis Mags, escriu els teus desitjos” per a fomentar l’ús del valencià entre els xiquets de 4 a 9 anys. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc aquesta vesprada a les 18 hores en el Saló Blau de l’Ajuntament, en un acte que estarà amenitzat pel Mag Charly.

Els guanyadors de la categoria de 4 a 6 anys són: Ángel Moratalla Mateo, Sofia Albertos Albert, Miguel, Mateo Pacurar León i Sofia Chocano Esteve. En el tram de 7 a 9 anys, els premiats són: María López González, Javier Molinari, Andrés Pacurar León, Pau Zaragoza i Marcos Oliver Garcia.

El sorteig es va celebrar ahir, en presència d’edil María Dolores Dolores Padilla, al costat dels tècnics municipals.

La regidora ha destacat la major participació en les bústies situades en la Plaça de l’Ajuntament, així com a la Biblioteca de Villafraqueza i en el situat en Juganadal.

Els 10 premiats van rebre en el transcurs de l’acte de lliurament de guardons un paquet amb cinc contes en valencià adaptats a les edats de les dues categories, així com una “Tablet Little App” per als més xicotets i el joc electrònic “Et sona?” per al tram de major edat.

En la convocatòria s’establia que la redacció fóra original, ocupant un foli per una cara, i que podria incloure dibuixos fets per ells mateixos. Els concursants havien de fer arribar les seues cartes en un sobre tancat amb el nom complet, edat, adreça i un número de telèfon de contacte, abans del 2 de gener a les 13 hores, de forma presencial a les biblioteques municipals, a més d’en Juganadal, la plaça de l’Ajuntament, Maca i Las Cigarreras.