La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, María Dolores Padilla, ha presentat aquest matí l’Exposició de Fotografia “Familiaritza’t amb el Principal” acompanyada pel director del teatre Francesc Sanguino i l’autor de les fotografies, Valent Verd.

Es tracta d’una iniciativa en la qual l’artista alacantí presenta 36 fotografies que reuneixen diferents personalitats de la societat, en les quals l’autor del principalito ens fa recórrer un món de fantasia i ficció.

L’edil de Cultura ha manifestat d’una banda que, a través de les 36 imatges es dóna una major visibilitat al ja reeixit programa de «El Principalito».

D’altra banda, el Teatre reprén la línia de treball que permeta als diferents espais de l’edifici convertir-se en racons expositius, ja que les fotos es podran veure en els corredors de la planta baixa i la primera planta del Teatre.

En cada fotografia, el protagonisme està compartit entre un xicotet i un representant dels diferents estaments de la societat alacantina, entre els quals figura l’alcalde d’Alacant i president de la Comunitat de propietaris del Teatre Principal Luis Barcala, així com persones d’àmbits molt diferents com poden ser la dansa, el teatre, la música, les Fogueres, els museus, la banca, l’hostaleria, els transports, la institució firal IFA, sindicats, empreses, o els col·legis professionals.

María Dolores Padilla ha agraït a l’artista el seu “estupend treball, captant a la perfecció el missatge a transmetre en cada instantània”.

Durant la presentació, Valenta ha parlat del gran repte que suposava fotografiar a personalitats amb xiquetes i xiquets, la qual cosa ha suposat per a ell “la meua capella Sixtina”.

La inauguració de la mostra serà el dimarts 9 d’abril a les 19’30 i l’exposició estarà oberta al públic des del 10 d’abril fins al 30 de juliol, amb un horari de visites de dilluns a divendres de 12 a 14 hores i en horari especial de 17 a 20 durant el mes d’abril excepte en els festius de setmana Santa, així com els dissabtes i diumenges de funció.

 

Concejala de Cultura María Dolores Padilla, con el director del teatro Principal Francesc Sanguino y el artista Valiente Verde

Concejala de Cultura María Dolores Padilla, con el director del teatro Principal Francesc Sanguino y el artista Valiente Verde