La província serà referent nacional del ball, concretament, Sant Vicent del Raspeig serà epicentre internacional d’aquesta disciplina com a seu del major esdeveniment de l’estiu, 13a edició del Lions Alacant Freestyle Internacional Festival que se celebrarà en la Universitat d’Alacant entre el 25, i el 28 de Juliol.

Aquest festival multidisciplinari que uneix tots els estils de ball i als majors professionals del món de la dansa, dirigit pel coreògraf alacantí Gregory Campillo, figura internacional del ball amb importants reconeixements nacionals i internacionals en el seu currículum.

La gala principal d’aquest festival tindrà lloc el 27 a partir de les 22.00 en el paranimf de la Universitat d’Alacant, amb entrada gratuïta per invitació.

Des de fa dotze anys, ininterromputs aquest congrés és pioner a nivell nacional, afrontant enguany, la seua tretzena edició i ens reinventem any rere any per a sorprendre un públic, el qual cada vegada és més exigent i espera noves sorpreses i emocions.

Lions Alacant Freestyle Internacional Festival, creix any rere any i enguany s’esperen més de 5.000 participants, havent d’ampliar els espais de la Universitat d’Alacant, on es realitzaran les classes i exhibicions de les diferents disciplines de ball, amb les millors figures que Lions ha convidat al festival, entre els quals podem destacar a: Gilbert Salivar coreògraf de Cristina Aguilera i Jenifer López

Sol, platja, classes, animació, piscina, festa i espectacle són alguns dels components que formen Lions Alacant Freestyle Internacional Festival, però abans de res el que des d’aquesta trobada el que vol transmetre, a més de la difusió de totes les disciplines del ball són, fomentar uns hàbits saludables, i la transmissió de valors com les relacions socials i personals, la disciplina la solidaritat o la companyonia i sobretot, alegria i diversió alhora que s’amplien coneixements.

A més estan encantats de contribuir d’aquesta forma a l’economia local amb aquests esdeveniments tan atractius i participatius, agrair sens dubte a les institucions i marques que fan possible aquesta XII edició del Lions, com l’ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, Universitat d’Alacant, Vista House, Cafés Tavira, Silver soccer, Irene Rios, Alcalicante.

L’Alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar agraeix a l’organització de l’esdeveniment l’aposta per Sant Vicent per a organitzar un campionat de tals característiques: “és un gran esdeveniment amb atracció de participants no solament d’Espanya, sinó que es podrà veure a actuants de tot el món. És un gran impacte econòmic per a la nostra localitat i un punt de trobada per als amants del ball i de la bachata especialment”.