Alacant es posiciona en Madrid Fusión com a referent turístic mundial amb els seus xefs i tapes

Alacant es posiciona en Madrid Fusión com a referent turístic mundial amb els seus xefs i tapes

La regidora de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant, Lídia López, acudirà aquest dilluns 31 de maig a la XIX edició de Madrid Fusión dedicada a la Gastronomia Circular, on es presentarà la primera edició ‘De Tapes per Alacant’ i se celebraran xou cookings de “Alacant Ciutat de l’Arròs” en l’estand de la Comunitat Valenciana amb xefs alacantins de reconegut prestigi internacional.

Aquesta és la fira gastronòmica més important d’Espanya, que se celebrarà en el recinte firal de Madrid des del dilluns 31 de maig al 2 de juny, i és considerada com el cim de l’alta cuina, la innovació i l’avantguarda creativa. L’Ajuntament acudeix a aquest esdeveniment de la mà del Patronat de Turisme, la regidoria de Comerç i Hostaleria i amb la col·laboració de APHEA.

L’edil Lidia López ha destacat “la importància de posar en valor el sector hostaler com a motor de l’economia de la ciutat, i especialment en el cim gastronòmic després de la pandèmia on acudirem amb la marca «De Tapes per Alacant» amb una representació d’una trentena dels nostres restaurants, i al costat dels nostres principals cuiners i associacions del sector”.

Al llarg d’aquesta edició, Alacant participarà amb un espai reservat dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, en el qual es duran a terme una àmplia varietat d’activitats, amb degustacions, presentacions de productes i demostracions de cuina en viu. La nostra ciutat portarà diversos xefs locals que col·laboraran amb la seua assistència per a promocionar la imatge d’Alacant com a destí gastronòmic.

Una de principals activitats que es duran a terme són els xou cookings de “Alacant Ciutat de l’Arròs”, per a la realització del qual s’ha comptat amb la col·laboració d’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant -APEHA-.

Al seu torn, es realitzarà la presentació nacional de la Primera edició “De tapes per Alacant”, activitat en la qual participen més de 30 restaurants d’Alacant i que tindrà lloc de l’1 al 30 de juny a la ciutat d’Alacant amb l’objectiu de dinamitzar l’hostaleria local i crear productes que incentiven i enriquisquen les visites turístiques a la ciutat.

Madrid Fusió 2021

Dins de la programació prevista, el dilluns dia 31, el restaurant El Calder, amb la Xef Mónica Hidalgo al capdavant, cuinarà un arròs alacantí amb cocotxes, gambes i alls tendres. L’endemà, el dimarts 1 de juny, Salvador Linares, del restaurant El Sorell, elaborarà un arròs amb roger. Finalment, el dimecres dia 2 serà el torn de Moncho Riquelme, del Restaurant Casa Riquelme, qui cuinarà un arròs de muntanya alacantina.

D’altra banda, el xef Álvaro Abad del Restaurant el Cultivable Golf Resort, és finalista de l’XI Concurs Bocades amb Formatge la resolució del qual tindrà lloc el dilluns a les 12.30.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X