La Setmana de la Moda de la província d’Alacant, Alacant Fashion Week, celebra la seua sisena edició aquest setembre vinent de 2021, concentrant les seues activitats els dies 24 i 25 de setembre en Ocean Grup Marcos, situat en Moll de Llevant 12, encara que hi haurà altres accions d’interés en dates pròximes que pròximament es revelaran.

Ocean és el nou multi-espai de tendència i avantguarda d’Alacant, el nou cor on gaudir de la cultura, l’art, la gastronomia i l’oci, i on es viurà la moda de manera excepcional amb un escenari de luxe, a pell de la mar Mediterrània i amb el Castell de Santa Bàrbara com a testimoni. Un espai a l’aire lliure per a compartir la vida social, gastronòmica i cultural amb seguretat, adaptat a la situació actual.

Ocean albergarà una passarel·la espectacular amb vista a la mar per a celebrar l’Alacant Fashion Week 2021, i com a aperitiu a l’esdeveniment de setembre, aquest divendres en la inauguració de l’espai va assistir com a convidat especial el jove dissenyador alacantí Dominnico, amb popularitat internacional que ha vestit artistes i famosos com Lady Gaga, Rosalía o Blanca Miró. Dominnico va participar en la segona (octubre 2016) i tercera edició (octubre 2017) d’Alacant Fashion Week presentant les seues col·leccions en la passarel·la alacantina. A l’acte d’inauguració va acudir acompanyat de Clara Courel, periodista experta en moda, bellesa i lifestyle, de les més influents i reconegudes a Espanya.

La sisena Alacant Fashion Week torna una edició més per a situar a la província d’Alacant dins del circuit de passarel·les internacional, promocionant el sector de la moda i les tendències, i donant veu des d’aquest extraordinari enclavament del sud-est espanyol a tots els actors i professionals que formen part.

#AFW21 #AlicanteFashionWeek #AFWOcean