La nova col·lecció de Vins Alacant DOP amb anyada 2020 es presenta per primera vegada directament al consumidor amb una nova experiència denominada Alacant Fashion Wine (#afw21).
Es tracta d’un aparador en línia únicament amb productes exclusius presentats directament del cellerer al consumidor i amb unes condicions excepcionals. Un showroom que inclou vins blancs, rosats, negres joves, vins de licor o algunes criances o reserves que eixiran al mercat en els pròxims mesos i que se són primícia per al consumidor. En total són quasi 40 referències les que formen part d’aquest aparador únic que es desenvolupa del 10 al 23 de maig en la web www.vinosalicantedop.org.
El client pot accedir a aquests vins i a més de beneficiar-se de la compra directa, fomentant al màxim la proximitat i sense intermediaris, la qual cosa es transmet a més en ofertes especials i úniques de preu que no pot trobar en altres espais. A més, entre totes les compres realitzades es participarà en el sorteig extraordinari de 15 enoexperiencias completes per a conéixer la vinya i els cellers de la denominació d’origen.
Els vins d’aquesta nova col·lecció 2020 vénen a més acompanyats d’una qualificació de “Excel·lent” emesa pel Consell Regulador i que analitza la mitjana de qualitat d’aquests vins en l’històric de la DOP Alacant.
“Es tracta d’una experiència pilot que realitzem provocada per la situació actual de pandèmia però també amb l’objectiu d’acostar cada dia més als nostres clients condicions especials, oferta unificada i contacte directe amb el productor, alguna cosa que reforce la sostenibilitat comercial i mediambiental que busquem” ha assenyalat el President del Consell Regulador, Antonio M. Navarrés.