Alacant presenta la programació de “Estiu Màgic” al Castell de Santa Bàrbara

Alacant presenta la programació de “Estiu Màgic” al Castell de Santa Bàrbara

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant, que dirigeix Mari Carmen Sánchez, ha presentat la programació dels actes de “Estiu Màgic” que se celebraran al Castell de Santa Bàrbara durant els mesos de juliol a setembre.

La vicealcaldessa i edil de Turisme, Mari Carmen Sánchez, ha destacat que “pretenem dinamitzar el Castell per a obrir-lo a les activitats familiars, però tot emmarcat dins de les mesures sanitàries imposades i seguint un rigorós control d’aforament, que no impediran gaudir d’aquest ampli programa que presentem”.

El programa d’activitats se celebrarà en els mesos d’estiu, de juliol a setembre, amb dos cicles de concerts, contacontes, tallers, activitats familiars, màgia i marionetes medievals.

Quant als cicles de concerts, la nova edició de Live the roof inclou espectacles musicals protagonitzats per L.A, Ventiuno, Marwan i Bely Basar-te. I, d’altra banda, en A la Llum del Castell, s’han organitzat huit sopars amb espectacle i actuacions de Albaladre, Ciutat Canalla, The Liverpool Band, Trivox, ABBA Elit, Keeng, DLocos, Tos Secret.

Inscripció a les activitats

Per a accedir a les activitats organitzades en la fortalesa, serà necessari inscriure’s prèviament per a controlar l’aforament i mantindre les mesures sanitàries per la COVID-19. El dilluns previ a la realització de les activitats familiars, apareixerà en les xarxes socials i en la web de Turisme, alicanteturismo.com l’enllaç a les inscripcions.

Quant a les actuacions dels cicles concerts, les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web meetandlive.es

Gestió del Castell de Santa Bàrbara

Al gener de 2021, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala va signar el decret mitjançant el qual es va cedir les competències de la gestió dels espais públics del Castell de Santa Bàrbara a la regidoria de Turisme, que dirigeix Mari Carmen Sánchez, per al seu aprofitament per a la promoció turística de la ciutat.

Aquest monument, el més visitat d’Alacant, amb 400.000 visites a l’any, és per tant un dels principals reclams de la ciutat. No obstant això, la regidoria de Cultura, que gestiona l’edil Antonio Manresa, manté la seua potestat en la conservació i preservació de l’enclavament declarat com a Bé d’Interés Cultural (BIC) i referent històric i monumental.

En aquest sentit, el Patronat de Turisme ha organitzat “Estiu Màgic” al Castell de Santa Bàrbara juntament amb la col·laboració de la regidoria de Cultura que dirigeix Antonio Manresa.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X