L’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha acudit aquest matí a l’acte de presentació del segell que Correus ha publicat i editat per a commemorar la Volvo Ocean Race i la ciutat d’Alacant com a port d’eixida d’aquesta competició mundial a vela.

Luis Barcala ha destacat la importància que aquest segell dedicat a la competició nàutica té per a la difusió de la imatge d’Alacant a nivell internacional i la posada en valor del prestigi i la visibilitat internacional de la ciutat. “És molt important que la imatge d’Alacant associada a aquest esdeveniment de nivell internacional es veja reforçada en un segell i que s’incorpore el missatge d’Alacant com a port d’eixida de la Volvo”, ha assenyalat el primer edil.

Durant la presentació del segell Barcala també ha fet balanç de l’impacte que suposa aquesta gran cita esportiva per a la ciutat d’Alacant i ha remarcat que en tan sol onze dies prop de 350 mil persones van visitar la Race Village el passat mes d’octubre.

Així mateix, el primer edil tal com li va demanar al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la reunió mantinguda la setmana passat ha reivindicat avui “exempcions fiscals per a atraure més patrocinadors a la Volvo Ocean Race i que la competició transcórrega amb les expectatives d’èxit que augura edició després d’edició”.

El segell “VOLVO OCEAN RACE 2017-18. Alacant port d’eixida” que ha sigut sol·licitat per la Societat Filatèlica i Numismàtica d’Alacant es posa avui en circulació i mostra una fotografia d’un moment de la competició on apareixen diverses embarcacions en alta mar.

A l’acte de presentació han acudit l’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, juntament amb la regidora d’Esports Marisa Gayo, Antonio Bolaños, director de la Volvo Ocean Race, Modesto Fraguas, director d’Imatge, Marca i Filatèlia en Correus, Blas Ángel Barbadillo, director de zona de Correus i Rufino Selva, director adjunt de la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV).