La província d’Alacant en general tornarà a ser aquest mes referencia mundial del màrqueting digital. El motiu és la celebració d’una nova edició de SEOPLUS Congress 2018, l’esdeveniment més multitudinari del país relacionat amb el posicionament en Internet.

El Paranimf de la Universitat d’Alacant acollirà la cita el pròxim 27 de juliol, per a la qual l’organització preveu una assistència de prop d’un miler de professionals del sector i apassionats de l’entorn digital interessats a augmentar la seua formació en SEU, disciplina consistent a optimitzar la forma en la qual un negoci o projecte apareix situat en els resultats oferits pels motors de cerca, especialment Google.

El congrés, que enguany compleix amb la seua quarta edició, promet tornar a situar durant un dia a la província en l’espill mundial de la formació en tècniques d’optimització web per a negocis que operen en Internet.

Així va ser en anys anteriors, quan es van aconseguir xifres de rècord en difusió tant a Espanya com en altres països de parla hispana: els 156 milions d’impressions en xarxes socials, més de 2 000 connexions via streaming a la retransmissió en directe i els seus 270 000 impactes en mitjans digitals ho corroboren.

Per a enguany, en el qual l’assistència tornarà a ser gratuïta prèvia inscripció, es combinarà la ja reeixida fórmula amb algunes novetats.

Entre elles destaca les denominades “ponències tàndem”, consistent en una xarrada amb dos conferenciants alhora, com la qual duran a terme José David Alonso i Álex Novoa, consultors de l’empresa alacantina Webpositer, referent entre les agències de posicionament SEU i organitzador principal de l’esdeveniment.

Borja Munt, conegut il·lusionista, actuarà d’especial mestre de cerimònies per a anar donant pas a ponents de la talla d’Iñaki Horta; Luis Villanueva, cofundador de l’esdeveniment; Estela Franco i María José Cachón, com abanderades SEU de les dones; Nacho Mascort i Esteve Castells, procedents de grans signatures com Grupo Planeta i Softonic, respectivament; el growth hacker Marc Cruells; i Álvaro Sáez, més conegut en el sector com Chuiso, el màxim referent de les tècniques “Black Hat SEU” a Espanya i també cofundador de l’esdeveniment. Interacció amb els assistents

El SEOPLUS Congress sempre ha destacat per la seua interactivitat i obertura cap als assistents, i enguany no serà menys.

Una batalla dialèctica permetrà al públic realitzar preguntes perquè els ponents puguen exposar les seues teories o casos pràctics en funció de si pertanyen a un dels tres bàndols entre els quals es desenvolupen les tècniques de posicionament en Internet, White, Grey i Black Hat SEU.

Aquesta batalla SEU, amb excel·lent acolliment entre el públic cada edició, s’ha convertit en un dels punts diferenciadors de SEOPLUS Congress enfront d’altres esdeveniments del sector.

Durant la jornada es revisaran nombrosos exemples d’èxit, trucs o ús d’eines, com és el cas de Prensarank, un dels patrocinadors principals de l’esdeveniment juntament amb Raiola Networks, SEOBOX i Webpositer Academy.

Alifornia, com és coneguda la província per la seua aposta per la innovació i la transformació digital, viurà dotze hores repletes de coneixements, networking i moments per al relax, amb la possibilitat d’assistir al sopar amb festa nocturna que tindrà lloc en un conegut restaurant del port d’Alacant.