L’ajuntament d’Alacant ofereix aquesta setmana una gran varietat de activitats culturals per a tots els gustos. L’oferta cultural per a la setmana del 13 al 19 de maig arranca el dissabte amb el concert de Dansa Invisible al Castell Santa Bàrbara, que portarà els sons dels anys 80 de la canviada de nom moguda madrilenya. A més, el Teatre Principal acull a un dels mags més importants del país amb el seu espectacle Efímer Live, en el qual els espectadors sentiran la màgia més a prop que mai, experiències interactives, il·lusions, tele transportacions i un munt de sorpreses. Les Cigarreras també s’uneix aquest divendres a l’escena musical amb el concert de John Paul Keith, cantant, compositor i guitarrista veterà de l’escena musical de Memphis.

LES CIGARRERAS:

Concert de John Paul Keith

El cantant, compositor i guitarrista veterà de l’escena musical de Memphis, té cinc àlbums en solitari aclamats per la crítica, inclòs el seu últim “The Rhythm of the City”. Mostrant una mescla musical única, el disc està impregnat de la geografia i la cultura de Memphis.

Data: divendres 13 de maig

Horari: 21h

Preu: 12,22 €

https://www.agendacultural.org/es/ayuntamiento-de-alicante/concierto-john-paul-keith-en-las-cigarreras

Swing Danse & Music Meeting

Festival de Swing

Esdeveniment dedicat a la Música i el Ball de Swing (Jazz anys ’30 i ’40)

on s’impartiran classes de Lindy Hop (ball de Swing) amb tallers gratuïts impartits per les acadèmies de ball Lindy Hop Alacant i The Nest. Al final la banda Le Jazz Hot amenitzarà amb un concert perquè el públic present puga tant escoltar-lo com ballar-lo.

Data: dissabte 14 de maig

Horari: 18h

Preu: entre 10 i 12€

https://www.agendacultural.org/es/ayuntamiento-de-alicante/swing-dance-music-meeting

CASTILLO SANTA BÀRBARA:

Dansa Invisible

Concert de new wave

Concert emmarcat dins de «Cicle Pop» de la programació del Castell de Santa Bàrbara. Dansa Invisible és un grup espanyol de new wave. És considerada com una de les bandes que van formar part de l’entramat de la canviada de nom moguda madrilenya durant els anys 1980 a Espanya. 20.30

Data: dissabte 14 de maig

Horari: 21:30h

Preu: 19€

TEATRE PRINCIPAL

Efímer Live de Jorge Blas

Espectáculo de Màgia

Un dels mags més famosos d’Espanya arriba al principal amb el seu espectacle Efímer Live, on aconsegueix fusionar el món físic i el virtual. En aquest xou els espectadors sentiran la màgia més a prop que mai, experiències interactives, il·lusions, tele transportacions i un munt de sorpreses.

Data: dimecres 18 i dijous 19 de maig

Horari: a les 20:30h

Preu: entre 20 i 24€

https://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=942

“L’últim Mag Guapo” d’Héctor Sansegundo

I Festival de màgia d’Alacant

Un dels millors mags d’aquest país, ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals com un millors mags d’Espanya. És la primera vegada que ve a Alacant amb el seu espectacle L’Últim Mag Guapo, després de recórrer tota Espanya, la Xina i Sud-amèrica.
Un xou de màgia trepidant, que farà que no t’alces, un espectacle delirant i divertit amb la màgia més impactant i l’humor més distingit. Els efectes de màgia més grans s’uneixen a la comèdia més desficaciada en un gran format per a teatre. És una mescla d’humor, màgia participativa i la branca més gran de l’Il·lusionisme, Les Grans Il·lusions.

Data: diumenge 15 de maig

Hora: 18.00h

Preu: entre 8 i 12€ (descomptes disponibles)

MACA:

«Context Avantguardes»

Exposició

Una col·lecció de l’IVAM de l’artista Joaquín Torres García.

Data: fins al 10 de novembre

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 20h.

Diumenges i festius de 10 a 14h. Dilluns tancat

Preu: gratuït

https://maca-*alicante.és/context-avantguardes-obres-de-la-coleccion-*ivam-de-valència/

«Obertura. Més enllà dels mapes» de Michael Jenkins i Javier Romero

Exposición d’art contemporani

Els col·leccionistes han donat 291 de les seues obres, corresponents a 155 artistes internacionals perquè en sigueu custodis, conservació, investigació i exhibició en el museu. La col·lecció es compon de dibuix, escultura, pintura, obra gràfica, fotografia, instal·lació, llibre d’artista o vídeo que reflecteix la diversitat de la pràctica dels artistes moderns. La donació comprén obres d’artistes locals com Elena Aguilera, Rosana Antolí, Aurelio Ayela i altres de talla internacional com Andy Warhol, Josef i Anni Albers o Richard Artschwager.

Data: fins al 29 de maig

Horari: de dimarts a dissabte de 10h a 20h.

Diumenges i festius de 10h a 14h. Dilluns tancat

Preu: gratuït