Arriba al Principal El Musical Full Monty basat en la comèdia britànica més reeixida dels 90, i l’espectacle de Flamenc de Jesús Carmona
El Castell de Santa Bàrbara reviu els mítics temes de la banda ‘La Unió’ amb el concert del seu vocalista Rafa Sánchez
Aquest cap de setmana la música envaeix Alacant amb el ‘Spring Festival’, que ha esgotat les seues entrades i presenta a grans artistes d’interés nacional com a C. Tangana, Guitarricadelafuente, Love of Lesbian, Dorian o Rigoberta Bandini. A més, el Castell de Santa Bàrbara rememora aquest dissabte la música dels 80 de la banda ‘La Unió’ amb un concert en directe del qual va ser el seu vocalista, Rafa Sánchez. Gaudeix del musical Full Monty, basat en la reconeguda comèdia britànica de 1997, en una de les seues quatre actuacions en el Teatre Principal aquest cap de setmana i de l’espectacle de flamenc ‘El Salt’ de la companyia de Jesús Carmona. La Caixa Blanca de les Cigarreras acomiada el dissabte 28 l’exposició fotogràfica del Festival Internacional PhotoAlicante, ‘Àsia Town’.

MULTIESPAI RABASA:

Spring Festival

Festival de música

Després de més de 10 anys de vida, el Spring Festival 2022 es consolida, definitivament, a la ciutat d’Alacant. Entre els artistes principals que actuaran enguany estan, C. Tangana, Visca Suècia, Love of Lesbian i Rigoberta Bandini. Les estradas estan esgotades des de fa diverses setmanes.

Data: dissabte 28 i diumenge 29 de maig

Horari: a partir de les 17.00 hores

Preu: Entrades esgotades

CASTILLO DE SANTA BÀRBARA:

Monòleg i concert de rock gratuït

Oci

Cap de setmana d’oci cultural gratuït al Castell de Santa Bàrbara. El dissabte, concert de Rock i 4 amb la representació de les versions dels èxits pop-rock de les dècades dels 80’ i 90’ i el diumenge humor i monòleg amb la monologuista Chely Capità

Data: dissabte 28 i diumenge 29 de maig

Horari: dissabte a les 12:30h i diumenge a les 18:30h

Preu: gratuït

Concert de Rafa Sánchez (La Unió)

Música

Concert emmarcat dins del «Cicle Pop» dins de la programació del Castell de Santa Bàrbara. El solista del mític grup de pop-rock madrileny dels 80 i principi dels 90, ha venut milions de discos al llarg de la seua trajectòria. En aquesta actuació en directe representarà alguns dels mítics temes de la banda com a Llop home a París o Torna l’amor així com les seues noves creacions en solitari.

Data: dissabte 28 de maig

Horari: a les 21:30h

Preu: des de 19€

https://castillodesantabarbara.com/programacion/
TEATRE PRINCIPAL

The Full Monty El Musical

Musical

Una de les produccions més icòniques i reconegudes de Broadway, The Full Monty El Musical està basat en la comèdia britànica més reeixida de tots els temps, nominada en 4 categories en els Oscars i guanyadora de l’Oscar a la millor banda sonora música. Compte la història de sis treballadors siderúrgics en atur, amb pocs diners i a penes perspectives, que decideixen preparar una actuació de «striptease» després de veure l’entusiasme de les seues esposes per un “stripper” mentre les espien en la seua “nit de xiques”.

Data: del dijous 26 al diumenge 29 de maig

Horari: dijous, divendres i dissabte a les 20:30h. Domingo a les 18h

Preu: entre 30 i 35€

https://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=1002

«El Salt» de Companyia Jesús Carmona

Flamenco

La concepció d’aquest espectacle naix del fet personal que em va fer qüestionar-me la relació amb la masculinitat en el Segle XXI, tant per part dels homes com de les dones. En la cerca de respostes he anat comprenent de manera cada dia més profunda, en quina mena de societat vivim i què podem fer per a millorar-la, atés que algunes actituds més senzilles o quotidianes són les que necessiten potser un canvi.

Data: dijous 2 de juny

Horari: 20:30h

Preu: entre 18 i 30€

https://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=1003

“Rebel·lió” de la Teta Calba

Dansa

Basada en Rebel·lió en la granja de George Orwell. Cinc dones, cinc obreres. El sol ix, però des de la fàbrica no es veu. Les mans estan llestes per al treball, per a produir. Són part de la màquina. Una seqüència sense fi. Sense descans. Work, work, work!

Data: dimarts 31 de maig

Hora: 20:30h

Preu: entre 9 i 15€ (descomptes disponibles)

https://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=1028

LES CIGARRERAS:

Jugaxata

II congrés Experiencial sobre la importància de jugar

Congrés experiencial per a divulgar la importància de Jugar en totes les esferes del nostre dia a dia.

Data: divendres 27 i dissabte 28 de maig

Horari: tot el dia

Preu: gratuït

https://jugaxata.ciudaddelasombra.net/

Exposició Àsia Town

Exposició fotogràfica de Miguel Trillo. PHOTOALICANTE

Últims dies per a visitar aquesta mostra que reuneix el treball de dos de les sèries actuals de Miguel Trillo, ‘Cromasiáticos’ i ‘Ficcions’, totes dues realitzades en el segle XXI a Àsia. Totes les imatges de l’exposició són retrats de gent jove a peu de carrer a plena llum del dia en espais urbans habituals per als adolescents de hui com a centres comercials, parcs a l’aire lliure o festivals de mànega.

Lloc: Caixa Blanca de les Cigarreras

Data: fins a el 28 de maig

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 21:30h. Tancat diumenges i dilluns.
Preu: gratuït
https://www.agendacultural.org/es/ayuntamiento-de-alicante/exposicion-asia-town-de-miguel-trillo-en-las-cigarreras-photoalicante

MACA:

«Obertura. Més enllà dels mapes» de Michael Jenkins i Javier Romero
Exposición d’art contemporani
Els col·leccionistes han donat 291 de les seues obres, corresponents a 155 artistes internacionals perquè en sigueu custodis, conservació, investigació i exhibició en el museu. La col·lecció es compon de dibuix, escultura, pintura, obra gràfica, fotografia, instal·lació, llibre d’artista o vídeo que reflecteix la diversitat de la pràctica dels artistes moderns. La donació comprén obres d’alguns artistes locals com Elena Aguilera, Rosana Antolí, Aurelio Ayela i altres de talla internacional com Andy Warhol, Josef i Anni Albers o Richard Artschwager.
Data: fins al 29 de maig
Horari: de dimarts a dissabte de 10h a 20h.
Diumenges i festius de 10h a 14h. Dilluns tancat
Preu: gratuït
https://maca-alicante.es/colecciones/coleccion-michael-jenkins-javier-romero-al-maca/