Alberto San Juan es fica en la pell de Federico García Lorca en el Teatre Arniches

Alberto San Juan es fica en la pell de Federico García Lorca en el Teatre Arniches

Cultura de la Generalitat ofereix en el Teatre Arniches l’espectacle ‘Lorca a Nova York’, d’Alberto San Juan i La Banda, el divendres 3 de juny a les 20.30 hores.
La delegada del Institut Valencià, Alicia Garijo, celebra poder tindre una recta final de temporada d’aquest nivell. “No sols rebem a un tità de la interpretació com és Alberto Sant Joan, sinó que, a més, podrem gaudir d’un espectacle en el qual la música en directe i la paraula es funden i ens submergeixen en l’univers de Lorca”.
Federico García Lorca va viatjar a Nova York al juny de 1929 i va viure huit mesos a la ciutat. Va ser testimoni del crac del 29, la major crisi del capitalisme prèvia a l’actual. En 1930, va tornar a Espanya després de passar unes setmanes a Cuba.
Aqueix mateix any, va donar una conferència en la Residència de Senyoretes de Madrid, en la qual va presentar el llibre ‘Poeta a Nova York’, escrit durant el seu viatge. Les seues ‘impressions líriques’, les seues paraules de fa quasi un segle mantenen una llum plenament actual. Lorca parla des del misteri, té la bella capacitat de veure el que passa i explicar-lo. Ací reivindica la figura del negre: la de l’altre, el diferent, el perseguit. I la veu de Sant Joan sona clara, plena de matisos i li presta els seus mohínes al poeta.
Alberto San Juan, qui també signa la direcció, està acompanyat en escena per la Banda. Claudio Casas, Pablo Navarro, Gabriel Marijuán i Miguel Malla visten de jazz la proposta.
Venda d’entrades:
https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?nivel=evento&idevento=ta030622

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X