L’Ajuntament d’Alcoi acaba de sumar-se a la campanya «Espera llegint» que ja ha arribat als comerços locals. Es tracta d’una iniciativa per a l’animació lectora impulsada des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura que compta amb la col·laboració de distints ajuntaments valencians amb la finalitat de motivar la lectura des del comerç local.
Amb «Espera llegint» els establiments participants ofereixen a les persones que els visiten la possibilitat de llegir un llibre mentre esperen a ser ateses. Per a això compten amb un lot que inclou 11 llibres, una guia pràctica i diversos fullets.
Els comerços i empreses de serveis d’Alcoi participants són Xavi Terol Fotògraf, Selecciones Rafael, El Nostre, Paperking, Mail Boxes, Papereria Aitana, Cosmos La Libreria de Sonia, Worket, Viajes Carrefour, Papereria-Llibreria Tinta, Muebles Gisbert, Consultoria Serveis Informàtics C@C, Sunvisión, Plantallibres, Papereria-Llibreria Quaderns, Guaita, Centre d’Estudis Nord. Cerveses Lluna, Montserrat Perruqueria Orgànica i el Mercat de la Zona Nord.
«Amb aquesta campanya d’animació lectora es dona també suport al comerç de proximitat, es promou la compra de llibres en les llibreries locals i es fomenta la lectura per plaer en valencià entre tota la població. Vull agrair a tots els comerços que s’han adherit, com sempre el comerç d’Alcoi, demostra que és un comerç de proximitat en el que no només es pot comprar, també té diferents valors afegits com el tracte personalitzat i en aquest cas a més, el foment de la lectura i la cultura», ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.