El Auditori Teulada Moraira presenta el divendres deu de setembre una nova edició de Alere/Dolia, Mostra de enoturismo i gastronomia. Una edició que pren el pols amb un maridatge amb aroma a tradició.

Aquest Faro obert al Mediterrani del Auditori Teulada Moraira connecta amb el territori i paisatge més pròxim amb una nova edició de la mostra de enoturismo i gastronomia que va veure la llum en 2011, i que cada any ha continuat apostant pel producte de proximitat i el valor d’aquest.

Enguany, i a causa de la situació sanitària, les activitats a les quals ens té acostumats Alere/*Dolia es veuen reduïdes i concentrades a posar en valor la comunió del nostre territori i la importància del que en ell habita. Com a emblema, el raïm moscatell que en aquesta època de l’any tiny d’or els nostres camps i enalteix d’una bellesa singular la nostra orografia tan característica acariciada pel mediterrani.

Per a aquesta edició, Alere/*Dolia proposa una activitat on el recorregut en l’harmonització ens transporte als orígens, a l’agricultura, i en conseqüència al producte mitjançant el maridatge entre la gastronomia km0 i el vi.

Un maridatge per a sentir plaer, emocions i grates sensacions provocat per la qualitat dels nostres productes més autòctons i banyat amb els caldos de la varietat de raïm moscatell.

Per a dur a terme aquest maridatge és necessari la presència de dos grans professionals, i el Auditori Teulada Moraira a comptat en aquesta ocasió amb el sommelier del restaurant Bon Amb, dues estreles Michelin, Enrique García Albelda i Juan Moll, de la Sort Boutique Hotel, a més de ser durant dècades una de les peces clau en la gestió dels restaurants del xef amb més estreles Michelin, Joël Robuchon.

Tant García com Moll són grans coneixedors del nostre territori i dels seus productes. Amants de la terra entenen que sense aqueixa cadena de valor funcionant simètricament que comença amb l’agricultura i acaba en la taula, perdríem part de la nostra identitat.

Garcia i Moll estan disposats a fer-nos entendre amb l’harmonització d’aquest maridatge la importància del producte amb la presentació d’unes tapes i uns vins moscatell de la Marina Alta.

La vetlada estarà amenitzada pel gran Miquel Pérez Perelló a la guitarra.

Les places seran limitades i les entrades es podran adquirir a través de: www.auditoriteuladamoraira.es

Sent l’aroma de la tradició en la zona enjardinada del Auditori Teulada Moraira a partir de les 20h.