El Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir acull aquest divendres el concert ‘Carinhoso’ de Alessia Martegiani & Di Fulvio Trio. Amb aquesta actuació es tanca la programació de Estiu Festiu que organitza la regidoria de Cultura i que enguany, a causa de la pandèmia de COVID-19, s’ha reduït a tan sols quatre espectacles a l’aire lliure durant el mes d’agost.

Maurizio Di Fulvio, guitarrista i compositor, és considerat per la crítica especialitzada com un dels guitarristes més interessants i innovadors del panorama musical. La cantant del grup, Alessia Martegiani, a més de la seua formació contemporània, s’ha especialitzat en els ritmes i sonoritats de la música brasilera (bossa-nova i samba-cançao). Ha dut a terme gires al Brasil i tota Amèrica Llatina.

Completen el grup Ivano Sabatini, contrabajista amb una sòlida formació, tant en qualitat de solista com d’acompanyant, el toc subtil de la qual crea una atmosfera rica de bellesa melòdica i gran musicalitat; el bateria Walter Caratelli, crea l’equilibri rítmic dins de l’estètica musical.

Les interpretacions d’aquesta agrupació són d’una bellesa inusual. En elles conviuen la rítmica del jazz & pop songs al costat de l’elegància i fascinació del choro brasileiro i la bossa-nova de Tom Jobim.

El concert, d’entrada gratuïta i limitada a l’aforament del recinte, donarà inici a les 22 hores. Una activitat organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, en col·laboració amb la Societat de Concerts de Música Clàssica de l’Alfàs.

“És un autèntic plaer poder comptar en el municipi amb músics de reconegut prestigi internacional, que interpretaran peces de jazz, bossa nova i ritmes brasilers en un escenari incomparable, com és la Vila Romana de l’Albir”, ha declarat el regidor de Cultura, Manuel Casado. Amb aquest concert es clausura la programació cultural de Estiu Festiu 2020.