Després de l’èxit del seu anterior muntatge, la companyia Irú Teatre torna amb la màgia del teatre negre a la ciutat de Villena presentant aquesta proposta creada entorn del clàssic de Lewis Carroll. La cita el dissabte 16 de febrer a les 18’30 h.

Alicia és una xiqueta inquieta amb una imaginació desbordant, cansada d’un món ple de normes imposades i amb ganes de viure aventures. Un dia, un conill blanc parlant passa davant d’ella corrent i la xiqueta no pot evitar seguir-li fins a ficar-se en el seu cau. A partir d’aqueix moment Alicia començarà un viatge increïble ple de màgia, cançons i diversió en el qual prendrà el te amb el ‘Barreter Boig’, jugarà a les endevinalles amb l»Eruga’, coneixerà a la divertida ‘Duquessa’ i participarà en un partit de criquet amb flamencs… tot això si la ‘Reina de Cors’ no li talla el cap.

LA COMPANYIA.

Irú Teatre Negre es va fundar pels actors i titellaires Raúl Amores i Ricardo Cristóbal, tots dos components de la companyia Pampinak. En 2012 van decidir començar a investigar sobre les possibilitats de mesclar el teatre negre amb els titelles. Així, al desembre de 2013, van estrenar dins del XXX Festival de Marionetes de Logronyo “El xicotet Verne” espectacle amb el qual van girar per tota Espanya durant dos anys. En 2015, van estrenar en el Teatre Marquina de Madrid el seu segon espectacle, “El Soldadito de Plom” que també va poder veure’s a Villena.

Irú Teatre és l’única companyia del nostre país en l’actualitat que desenvolupa la tècnica de teatre negre japonesa bunraku, la qual cosa suposa un salt evolutiu en la seua trajectòria amb l’aposta per augmentar el nombre de manipuladors per a donar major espectacularitat, si cap, al muntatge. El seu més recent creació “Alicia al País de les Meravelles”, combina la tècnica de teatre negre amb titelles i personatges de carn i os, convidant a l’espectador a viure la fantasia d’un sorprenent espectacle familiar del qual gaudeixen majors i xicotets.

ALICIA EN EL PAÍS DE LES MERAVELLES

Adreça: Raúl Amores

Alicia: Laura García-Marín

Manipuladores de titelles: Ricardo Cristóbal, Javier de l’Arc, Zoe Sepúlveda, Raúl Amores, Aitor Presa i César Rosado.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA.

DISSABTE 16 DE FEBRER 2019. 18’30 H.

Entrades des de 8 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i majors de 65: des de 6 €. Bons familiars (2 adults + 2 xiquets)- Consultar en taquilla