L’última proposta de la companyia valenciana Trencadís, recrea en clau musical el món d’Alicia descrit per Lewis Carroll en el seu conte clàssic; amb ella tindrem l’ocasió de viure de nou tota la màgia del teatre musical. La cita és el dissabte 13 de març a les 19’00 h.

Des que a la tardor de 2013 Trencadís va estrenar en el Chapí de Villena el seu reeixit muntatge “Aladín, un musical genial” amb el qual ha girat per tota la geografia nacional, hem pogut gaudir de diversos dels seus espectacles posteriors. La companyia cuida fins al mínim detall tots els seus treballs i això es nota en el resultat final. Tots els seus espectacles musicals de caràcter familiar han collit multitud de premis i l’aplaudiment del públic.

Amb Alicia en el Musical de las Maravillas, programat per a març de l’any passat, i que no vam poder gaudir llavors, tornen a endinsar-se en el món màgic dels somnis, adaptant el conte clàssic de Lewis Carroll en el qual la protagonista absoluta, Alicia, és acompanyada per tots els personatges coneguts pel públic i de la seua àvia, que aconseguirà que els més xicotets s’obliden de mòbils i tauletes amb aquesta història fantàstica, plena de música i color.

Amb música original de Paco Iváñez, tota la família emprendrà de la mà del conill parlant, el gat que somriu, el barreter boig i la reina més estrafolària i despietada del món, un viatge que només acabarà quan es baixe el teló d’Alicia en el musical de les Meravelles.

Premis del Teatre Musical 2020:

Millor Musical Familiar.

Premis BroadwayWorld Spain 2020:

Millor actor de repartiment (Àngel Crespo)

Millor actriu de repartiment (Mamen Mengó)

Millor Coreografia (Pachi G. Fenollar)

Millor direcció (José Tomàs Chàfer)

Millor direcció musical (Paco Iváñez)

Millor escenografia (Luis Crespo)

Millor il·luminació (Ximo Rojo)

Més ben musical original (Josep Mollà i Paco Iváñez)

Millor vestuari (Pascual Peris)

Més ben musical en gira.

ALICIA EN EL MUSICAL DE LAS MARAVILLAS

Amb text de Josep Mollá (basat en l’original de L. Carroll)

Adreça: Josep Tomàs Chàfer.

Amb Mary Porcar, Kevin Coll, Mamen Mengó, Arturo Sebastià i Ángel Crespo.

Dissabte 13 de març 2021. 19’00 hores.

Entrades: 10 €, 9€ i 8 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i majors de 65 (consultar). Bons familiars.