El dia 11 de novembre arriba al Teatre Principa d’Alacant l’espectacle que promet arribar a tots els sentits. De la mà de la Companyia Sharon Fridman.

Sharon Fridman, Ballarí, coreògraf i director de la Companyia Sharon Fridman (Hadera, Israel, 1980) va començar en 1999 quan va ingressar en la prestigiosa companyia Anat Tadmor Danse Company, amb seu en Tel Aviv. La Kibbutz. La seua labor com a coreògraf va començar l’any 2000, amb la formació del grup Phrasal i de les peces Covered Xarxa (2000) i Anna (2001). Entre 2004 i 2008 va exercir les funcions de coordinador artístic i coreògraf en la companyia Mayumana. Altres obres amb la seua signatura són Waiting (2003), The Creation (2004), Play Boy (2005), Carlos & Em (2007), Q Project (2008), Shakuff (2010), Almenys dues cares (2011), Fins a on…? (2011) i Rizoma (2012). En 2008 participa en Danse Lines ’08, un projecte per al desenvolupament de joves coreògrafs de la Royal Opera House de Londres, sota la direcció artística de Wayne McGregor. A l’any següent és convidat a formar part de Choreoroam’09, projecte de recerca coreogràfica que consta d’una sèrie de classes magistrals i residències artístiques en sis capitals europees, on desenvolupa i presenta el seu sol ‘Beyond’, que és representat en el festival Danse Week de Zagreb (Croàcia) i en el festival Opera Estigues de Bassano del Grappa (Itàlia).

En el seu prolífera carrera, ha rebut diferents guardons com el premi Alicia Alonso CIC´2012 (Fundació Autor–Ballet Nacional de Cuba) amb el duo Fins a on..?; el premi a la millor proposta de dansa contemporània en la Fira Internacional de Dansa i Teatre d’Osca 2011 amb Almenys dues cares; el primer premi i premi del públic en el certamen coreogràfic Burgos-Nova York (2011) també amb Fins a on…?; cinc premis en el Certamen Coreogràfic de Madrid 2007 amb Carlos and em; i en 2015, el Premi Max al Millor Espectacle de Dansa per Free fall (Caiguda lliure).

All Ways arriba al Teatre Principal d’Alacant dins del programa Dansa A Escena que promou el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Cadascun té davant si múltiples camins però només un d’ells li portarà a si mateix. Potser la llibertat consistisca a percebre sempre tots els camins i seguir tan sols aquell que s’és cridat a recórrer. El camí que ací travessem transcorre per cinc paisatges anímics: la pèrdua, la cerca, el somni, el enamoramiento i la construcció. Més enllà de la peregrinació espera el cel, l’estel, el cosmos…el sentit d’estar suspesos en aquest buit innombrable. Ocell negre, coloma blanca, no és la por qui habita el vent, no us allunyeu del vostre niu i torneu a la font en la qual sadollar-vos.

La peça compta amb un elenc excepcional que ho componen: Melania Olcina, Tania Garrido, Richard Mascherin, Lucía Montes, Carlos Peñalver i Juan Carlos Toledo.

All Ways. Companyia Sharon Fridman

Data: diumenge 11 de Novembre

Hora: 18h

PREUS:

Pati i Butaca Club: 22 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 14 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h

 VENTA DE ENTRADAS: www.teatroprincipaldealicante.com y en taquilla de 12 a 14 h y 17 a 21 h