La companyia Alpi Teatre torna als escenaris amb l’estrena de ‘La Tempestad’, de William Shakespeare, aquest divendres 4 de juny a les 20.00 hores a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi. “Es tracta del projecte més ambiciós afrontat fins hui”, ha manifestat el director de la companyia, Ricardo Molina, qui al costat del regidor de Cultura, Manuel Casado, han presentat l’adaptació de tot un clàssic. L’entrada serà gratuïta, i les persones interessades hauran d’acudir amb temps per a evitar aglomeracions, i complir amb el protocol COVID-19. L’aforament de l’auditori està limitat al 64% de la seua capacitat i 268 butaques.

‘La Tempestad’, de W. Shakespeare és una comèdia romàntica, d’aventures, amb illes desertes, naufragis, reis, reines somiadores, llenyataires i éssers màgics, canvis d’identitat, passions deslligades, odis irracionals, desitjos incendiaris, girs sorprenents, fantasmes, aparicions, desaparicions, trobades, desacords i un desig que uneix a tots: trobar l’amor com siga, on siga i amb qui siga!

El repartiment està format per Juan Carlos Gascón, Ana Sanz, Cristina Gómez, Javier Muñoz, Jessica Castro i Javier López, amb Ricardo Molina al capdavant de la direcció i María L. Madrigal, com a directora d’Art.

Una vegada estrenada l’obra a l’Alfàs del Pi, iniciaran una gira per municipis de tota la província i d’altres regions espanyoles, que culminarà al llarg de 2022 amb la seua participació en el Teatre Municipal d’Almagro.

La companyia Alpí Teatre, abans coneguda amb el nom d’Arabí Teatre, es va fundar en 2013. Una companyia jove que destaca per la seua aposta pels clàssics i pel seu caràcter solidari, ja que col·laboren amb tota mena d’ONGs i associacions aportant el seu talent sobre l’escenari per a contribuir en projectes socials.