Altea celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una ruta pel Poble Antic el 29 de setembre

Altea celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una ruta pel Poble Antic el 29 de setembre

El proper 29 de setembre se celebra el Dia Mundial del Turisme, el lema en aquesta ocasió és «Turisme i Ocupació, un futur millor per a tots» i el hastag #DMT2019. Amb motiu d’aquesta cita, la regidoria de Turisme ha organitzat una ruta guiada gratuïta pel Poble Antic d’Altea, que partirà a les 10:00h de l’Oficina de Turisme. La ruta, guiada per Joan Such, serà en castellà i anglès i la durada aproximada de la mateixa és de 2 hores. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

La ruta ha estat dissenyada per a un màxim de 40 persones, de manera que es recomana inscriure’s a la Tourist Info a altea@tourist.net o telefonant al telèfon 96 584 41 14.

«Tal com diu el lema d’aquest any, es durà a terme una retrospectiva del s.

XX parlant del turisme i el treball. Una important font d’ingressos per a l’economia alteana des de fa dècades. A més, i com no podia ser d’altra manera, s’abordarà la inspiració del paisatge d’Altea com a atractiu per als artistes plàstics»; ha explicat la responsable municipal d’àrea.

A més, Xelo González, ha anunciat les 6 rutes guiades previstes pel departament de Turisme per a la tardor.

«Rastres i senyals de la fauna mamífera del riu Algar», prevista per al dia 13 d’octubre i dissenyada especialment per al gaudi dels més xicotets de la casa. Aquesta ruta estarà guiada pel biòleg Carles Úbeda i partirà de la Plaça d’Europa.

«Quintanes i Barranquet, coneix l’horta alteana», tindrà lloc el 27 d’octubre. Estarà guiada per la nutricionista Ana Zaragoza i partirà de la Plaça de l’Ajuntament.

«Ecosistemes Marins i Costaners de la Badia d’Altea», el 10 de novembre, amb sortida des de la Plaça d’Europa. La visita estarà guiada pel biòleg Carles Úbeda.

«Història i Arqueologia a Cap Blanc, el 24 de novembre a càrrec de l’arqueòleg Pere Jaume Zaragozí. El punt de partida serà la Tourist Info al carrer Sant Pere.

«Altea la Vella pel Camí Fondo», el 8 de desembre amb sortida a la Plaça d’Europa, guiada pel guia de turisme Felipe Lozano.

«Poble Antic d’Altea pel Raval Mariner», serà l’última de les rutes guiades de l’any. Tindrà lloc el 15 de desembre i estarà dirigida pel guia Joan Such. El punt de trobada serà la Tourist Info.

Totes aquestes rutes dels diumenges són gratuïtes i donen inici a les 10:00h en els punts especificats en cadascuna d’elles. És recomanable inscriure amb anterioritat, ja que compten amb nombre màxim d’assistents.

Finalment, l’edil de Turisme convida a turistes i a la pròpia ciutadania d’Altea a gaudir d’aquests passejos a l’aire lliure en què cada guia explica els detalls del paisatge, la seua importància, la tradició i la història d’Altea.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X