Altea estarà present de nou a la Fira “Alacant Gastronòmica”

Altea estarà present de nou a la Fira “Alacant Gastronòmica”

Del 22 al 25 de febrer Altea estarà present a Alacant Gastronòmica, II Trobada del Estil de Vida Mediterrània; així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme i Comerç, Anna Alvado, acompanyada per Paco Zaragoza, representant de ZARAL; Esperança Llorens, del Forn Pa de Ximo i Marga zaragoza en nom de la Cooperativa Agrícola d’Altea. Totes aquestes empreses alteanes, juntament amb Cervesa Althaia Artesana i el Xef Pirata, donaran a conèixer els seus productes a l’estand alteà.

Com ha indicat l’edil, “Altea ja va estar present l’any passat i, donat l’èxit obtingut, hem decidit repetir comptant, en aquesta edició, amb la col·laboració i participació de diverses empreses alteanes, la qual cosa valore molt positivament. Tindrem un bonic estand de 40m2 amb 16 mostradors, en el qual s’ha situat una fotografia d’Altea al centre així com diferents fotografies dels plats que han participat en les diferents jornades gastronòmiques anteriors, ja que el nostre objectiu és promocionar la gastronomia alteana, tant a través de les jornades gastronòmiques com a través de les diferents empreses que ens acompanyen”. 

Anna Alvado ha ressaltat que aquesta nova promoció de la gastronomia i productes del municipi coincideix amb l’inici de la jornada “El Plat de Calent” a Altea. Aprofitarem aquest aparador que ens brinda la Diputació d’Alacant i Turisme Comunitat Valenciana, per a donar a conèixer aquesta ruta gastronòmica en la qual es poden degustar menús típics alteans com pastes, pilotes bordes, paella de galeres, peix de la badia, entre d’altres.

En representació de la Cooperativa Agrícola, Marga Zaragoza indicava que “en aquests moments s’estan treballant dos tipus de taronja, de les que es confeccionaran bosses d’un quilo i s’oferiran als assistents que s’interessen pels productes; a més de nispro que, com és un producte de temporada, es facilitarà en almívar, així com melmelada de nispro “.

En nom de ZARAL, Paco Zaragoza, ha agraït a l’Ajuntament el comptar amb l’empresa per a acudir a l’esdeveniment i ha desitjat que “esperem que siga profitós per a tots”. Zaragoza ha explicat que la seua empresa, “l’any passat, vam posar en marxa una plataforma de venda en línia de productes típics d’Altea, com pot ser el pot d’ametlla fregida, que volem potenciar a la fira, per fer arribar els nostres productes a tota la província i de la comunitat”.

Espe Llorens, del Forn Pa de Ximo, recordava que “ja vam estar l’any passat ajudant, ens va encantar i aquest any volem fer panellets de Sant Blai per ser el patró, així com rotllos d’anís, coques farcides amb samfaina i ceba i, al forn morú, pa típic fet com antigament, i les mones de Pasqua, típiques de la Setmana Santa “.

Finalment, l’edil de Turisme, Anna Alvado ha convidat a tota la ciutadania a visitar IFA durant la celebració d’Alacant Gastronòmica. I ha assenyalat que es poden recollir les invitacions a l’oficina de Comerç.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X