Altea rendeix homenatge a l’artista E. Schlotter en el centenari del seu naixement amb l’exposició “Recordando”

Altea rendeix homenatge a l’artista E. Schlotter en el centenari del seu naixement amb l’exposició “Recordando”

Altea rendeix homenatge a l’artista E. Schlotter en el centenari del seu naixement amb l’exposició “Recordando amigos/artistas del siglo XX/XXI”, organitzada per la Regidoria de Cultura; l’Ajuntament d’Altea i familiars del pintor alemany. Esta és la segona exposició dins dels actes del centenari de l’artista. La cerimònia va tindre lloc el passat 1 d’abril a la Casa Toni El Fuster. L’homenatge va ser senzill, però emotiu, on es va recordar la vida d’Eberhard Schlotter, establit a Altea des de 1954.

La mostra està composta amb obres de 27 artistes, amics de Schlotter, com Hilga Miller, José Jardiel, Batiste San Rock, Fina Llacer i Luis Frutos. A més, compta amb una col·lecció seleccionada que conserva la família de l’autor i que han volgut compartir-la amb els veïns de la localitat.

Segons va explicar Sibylle Schorlemmer, filla del professor Schlotter, comissaria i presidenta d’honor de la fundació durant la inauguració: “desitge compartir amb els amants de la cultura les obres de 27 artistes amics del meu pare, aquests treballs consten amb una gran creativitat positiva i pensatives amb influències de filòsofs i escriptors mundials que formaven part de la vida dels meus pares”

Els artistes, Teresa Bonastre, Doctora de Belles Arts per la UMH, i Ramón Pérez Carrió, Doctor en Belles Arts per la UPV, van dedicar unes belles paraules al dibuixant alemany. Els professors van qualificar l’exposició de “extensa” i “fascinant” que pretén recordar al gran gravador alemany. Però, sobretot a un gran amic.

 Per part seua, Aurora Serrat, regidora de Cultura, va destacar la varietat de tècniques utilitzades en aquestes obres com, per exemple, gravats, dibuixos, olis i aquarel·les. I va afegir que, «aquesta exposició es pot comparar amb una exposició generalista dels principals museus nacionals i internacionals».

La regidoria de Cultura ha realitzat un catàleg amb totes les obres de l’exposició perquè els visitants puguen dedicar més temps a la col·lecció. «Recordando» es pot visitar de dimecres a divendres en horari de 10.30 a 13:30h i de 17.00 a 20:00h. Aquests horaris poden variar i es recomana confirmar en https://www.alteacultural.com

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X