La regidora de Cultura, Aurora Serrat i el president de Pla i Revés, Joan Carratalà, han presentat la 19 edició de Alteatre. La Mostra Nacional de Teatre Amateur que omplirà de bon teatre i diversió les nits dels dissabtes durant el proper mes de juliol a la Plaça de l’Aigua.

Com ha indicat l’edil, «després d’un estiu d’aturada de la iniciativa a conseqüència de la pandèmia, reprenem Alteatre amb molta il·lusió. Sabem que és un any difícil i la situació no ajuda, però estem molt contents perquè són moltes les obres que s’han presentat a concurs, un total de 45, i tindrem un Alteatre divertit i de qualitat «.

La responsable municipal de Cultura ha agraït a Pla i Revés el treball realitzat «perquè sense ells seria impossible fer una mostra d’estes dimensions».

Seran 4 els grups teatrals els que actuen, a més de la representació de la clausura que, com és habitual, anirà a càrrec de Pla i Revés», ha explicat l’edil, qui ha indicat que cada companyia rebrà un premi de 900€ per la seua participació.

Per la seua banda, Joan Carratalà, com a membre del jurat que ha seleccionat les obres participants, ha estat l’encarregat de desvetllar el programa d’esta 19 edició de Alteatre.

En paraules de Carratalà, «s’han presentat 45 obres, a diferència de les 75 que van optar fa 2 anys, però és tot un èxit tenint en compte que enguany a penes s’han estrenat obres».

Programa de representacions:

• 3 de juliol, «Huanita» de Teatro en Construcción, procedent d’Elx

• 10 de juliol «La regla» de Yorick Teatre A.C. de Pinós

• 17 de juliol «Estimada Anuchka» de la companyia Ambfiteatre de Gandia -teatre en valencià-

• 24 de juliol «El crédito» de la companyia Asociación Cultural Squizo Teatro de Còrdova

• 31 de juliol «Imperfectes coneguts» de Pla i Revés -en valencià-

El preu de les entrades és de 6 € per representació, 5 € en compra en línia, i l’abonament per a les 5 representacions té un cost de 18€, 15 en compra en línia. Estes es poden adquirir a la Casa de Cultura dimarts i dijous i des d’una hora abans de cada representació en l’accés a la plaça de l’Aigua. La compra en línia en: www.alteacultural.com/alteatre

L’aforament de l’espai està limitat a 150 persones per funció, de manera que des de l’organització es recomana adquirir el més aviat possible les entrades.