Amaia, Él Mató a un Policía Motorizado, Derby Motoreta’s Ruquet Kachimba i Cala Vento s’uneixen al cartell d’enguany. Mancant confirmar més de la meitat del cartell del festival, arriben quatre noves sorpreses.

Amaia

Amaia

Amaia, un dels talents més encantadors del nostre país, arriba a Low Festival. La jove artista pamplonesa ha demostrat la seua capacitat innata en cada directe i aparició pública, una personalitat sincera i transparent que s’ha materialitzat en ‘Però No Pasa Nada’, el seu debut discogràfic que va veure la llum al setembre de 2019. Les aptituds d’Amaia van més enllà de les xifres de vendes, l’avalen una veu i melodies màgiques que beuen directament d’artistes com Marisol, Cecilia o Belle & Sebastian i Sufjan Stevens. El seu recent debut madrileny en el Teatre Circ Price va penjar el cartell de Sold Out per a les dues dates que hi havia programades, dues cites en les quals va captivar a tot el públic amb la seua excel·lència. El mes vinent de juliol, el seu gira aterra a Benidorm amb un xou que promet embolicar al públic amb la màgia que la caracteritza.

Això d’Él Mató a un Policía Motorizado és un fenomen que no entén de fronteres. Santiago Motoritzat i els seus porten més de deu anys de treball a la seua esquena i s’han convertit, sens dubte, en la banda referencia del indie llatinoamericà. El seu quart disc d’estudi es titula ‘L’altra Dimensió’, un nou treball amb el qual la banda platense també ha esgotat entrades per a la seua presentació a Madrid. Un elepé plagat de lletres plenes d’imatges personals, noves cançons, regrabaciones i algun tema en format acústic. Un mix de luxe que va directe a Low Festival 2020.

La ‘kinkidelia’ sonarà en gran a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Així és com Derby Motoreta’s Ruquet Kachimba ha encunyat el gènere que els defineix, si és que es pot definir a aquest sextet sevillà. El resultat de la combinació de la psicodelia i l’estètica kinki ochentera és un experiment que reafirma que la banda arriba directa d’una de les pedreres del rock més prolífiques d’aquest temps, l’andalusa. El seu primer disc homònim ha vist la llum sota la signatura del Segell i ha confirmat que aquest mix experimental és tot un encert.

I finalment, més guitarres de la mà de Cala Vento. El duo de Girona ha demostrat que la màgia a dues torna a funcionar amb el seu últim ‘Balanceig’, (Montgrí, 2019). Amb només una guitarra elèctrica i una bateria, les seues cançons i la qualitat d’una producció cuidadísima són les culpables de la potència amb la qual envaeixen l’escenari, qualitat fonamental en la pròxima edició del festival.

Abonaments des de 52€

Els abonaments generals per a #Low2020 poden adquirir-se des de només 52€ en lowfestival.es/abonos/ o en Eventbrite. Pujaran de preu a les 23:59h. En el cas dels abonaments VIP i VIP POOL, estan disponibles per 115€ i 170€ respectivament.