Tres directes més per a tancar la programació de Benidorm Summer Nights. El passat 4 de juliol va donar principi el esperadísimo cicle de concerts amb el qual Produccions Baltimore retorna la música i els espectacles en directe a Benidorm. L’Auditori Julio Iglesias ja es prepara per a acollir a artistes de la talla de Ara Malikian, M Clan, Coc Malla o Carlos Sadness, entre altres.

L’organització revela nous noms que seran presents durant el mes d’agost. Els Secrets, el mític grup madrileny comandat per Álvaro Urquijo, torna a posar-se en marxa, aquesta vegada com a sextet acústic. Guitarres, baix, piano acústic i calaix amb uns arranjaments especials per a aquest format amb el qual tocaran les seues cançons més emblemàtiques, així com les incloses en el seu últim treball, ‘El meu paradís’. El dia 24 d’agost serà el torn de Comandant Lara, que aterra amb el seu xou de comèdia “Coste el que coste”. Luis Lara, un dels còmics més benvolguts de la seua terra, arribarà a Benidorm acompanyat de Vicente Ruidos i Jesús Tapia en el marc d’una gira nacional que ha esgotat localitats per tot el país. Finalment, el dia 29 d’agost Benidorm Summer Nights tancarà el seu cicle de concerts amb Amaral. Eva i Juan tornen als escenaris amb una nova gira en acústic en la qual agafaran les seues guitarres i repassaran les grans cançons de la seua història, incloent les de ‘Salt al Color’, el seu últim llançament.

Aconsegueix la teua entrada per a Benidorm Summer Nights

Per a assistir a cadascun dels concerts anunciats és necessari adquirir les entrades allotjades en la web de produccionesbaltimore.es o Entrades al teu abast, demà s’obrirà la venda per als directes dels Secrets, Comandant Lara i Amaral. Recorda que es tracta d’un nombre limitat de tiquets que variarà en funció del que dicte la normativa d’aforaments en el moment que vaja a tindre lloc cada concert. A més, cada concert adoptarà totes les mesures de protocol sanitari pertinents, consulta totes les normes ací