Amatria està de tornada amb un nou hit i moltes novetats que comptar. L’organització de Spring Festival continua encarregant-se d’articular un nou cartell per a aquesta renovada edició que té com a objectiu reunir a molts dels artistes de l’escena indie-pop de qualitat. Així, a bandes com les ja confirmades Amaral, Dorian, La Casa Azul o Triángulo de Amor Bizarro, hui se suma el projecte de Amatria, que arriba a la ciutat il·licitana per a presentar el seu nou elepé.

El projecte musical de Joni Antequera porta en actiu des de l’any 2007 realitzant cerques incansables de nous ritmes que casen a la perfecció amb l’època en la qual es llancen al públic. Amatria, a més de ser compositor i productor, no s’encasella en gèneres com el pop o el indie, el seu sempre ha sigut desembolicar-se també entre l’electrònica i sons llatins.

Després de quatre reeixits àlbums d’estudi, grans hits com la seua aclamada “Xinxes” o col·laboracions d’infart com “Una Allau” al costat de Delaporte, ara ha vist la llum “Un Advertiment”, un acolorit tema que anirà inclòs en el seu imminent nou disc.

Com assegura ell mateix, no hi haurà excusa per a quedar-se quiet mentre sonen els hits de ‘Un Disc’ (Vanana Rècords), el següent llarg de l’artista que estarà disponible el pròxim 17 d’abril. El to festiu i els sons divertits són els que marcaran la seua volta després de dos anys des de la seua últim ‘Algaravia’. És el moment d’una nova llista de cançons que es fondran amb el públic en una de les nits imprescindibles de Spring Festival Elx 2020.

Abonaments disponibles per només 29€

Per a assistir a a el festival es precisa d’un abonament general que dóna accés a dos dies de música sense descans durant els dies 29 i 30 de maig. Situat a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández, el recinte del festival comptarà amb dos escenaris a l’aire lliure que acolliran el line-*up del festival. Els abonaments estan a la venda en springfestivalelx.es i Eventbrite per només 29€.