Amb Ariel Bringuez Quintet i la seua nostàlgia cubana comença el 29 Festival ‘L’Alfàs en Jazz’

Amb Ariel Bringuez Quintet i la seua nostàlgia cubana comença el 29 Festival ‘L’Alfàs en Jazz’

Aquest dissabte 3 de setembre, a les 21.00 hores a la Casa de Cultura, comença el 29 Festival L’Alfàs en Jazz, amb Ariel Bringuez Quintet. L’entrada, 5 euros, es pot adquirir el mateix dia del concert.
Un Festival pioner a la província d’Alacant que manté la seua essència, i en la seua ja dilatada trajectòria ha comptat amb alguns dels millors i mes influents jazzistas del món, torna aquest dissabte amb el primer dels tres concerts programats, a càrrec del quintet format pel saxofonista Ariel Bringuez, el guitarrista Javier Sánchez, Pablo Gutiérrez al piano, Rubén Carles contrabaix i Fede Marini a la bateria.
A través d’una elegant selecció de grans cançons de la seua terra natal, Cuba. Ariel Bringuez arriba a l’Alfàs del Pi amb l’ambient sonor dels anys 50. Un dels més destacats i sol·licitats saxofonistes en l’escena del jazz espanyol, es posa al capdavant de la seua pròpia formació deixant veure la seua naturalesa més intimista, la multiculturalitat, combinant tradició i modernitat amb profunda sensibilitat de principi a fi, reflectida en cadascuna de les posades en escena. Un projecte personal i summament especial, on advoca per mostrar una Cuba musical més intimista, així com un tribut a les formes que van cultivar grans artistes de la seua terra. Melodies i lletres que s’han encarregat de commoure a diverses generacions i que continuen emocionant sense importar condició o latitud. Bringuez es nodreix dels ritmes afrocubans més ballables; dels bells boleros, danzones o el distingit filin cubà.
El Festival ofereix en aquesta edició tres concerts, el primer aquest dissabte 3 de setembre, a continuació tindrà lloc el seu segon concert el dissabte 10 de setembre i el concert de clausurá serà el dissabte 17 de setembre, tots a les 21.00 hores, al mateix preu les entrades, 5 euros, i també en el mateix escenari, l’auditori de la Casa de Cultura.
Dissabte, 10 de setembre, 21. 00 hores. Concert de jazz a càrrec del grup Trio Nova, amb el seu espectacle “Clasicc In Jazz’ Giuseppe Nova (flauta), Giorgio Boffa (contrabaix) i Andrea Bacchetti (piano) .
Dissabte, 17 de setembre, 21. 00 hores. Concert de jazz a càrrec de Carlos Gonzálbez Trio Feat Perico Sambeat & Voro García. Carlos Gonzálbez (guitarra), Perico Sambeat (saxo) i Voro García (trompeta) Carlos Gonzalbez, pioner del moviment jazzístic Valencià i nacional, considerat el millor guitarrista espanyol dels últims temps, al costat de Perico Sambeat, vaixell almirall del jazz del nostre país i reconegut internacionalment com a figura de primer nivell, uneixen les seues forces en una formació en la qual bolquen tota la seua maduresa, experiència i bon fer.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X